Haberler

Amedspor Gençleri Gaziantepspor'a Bileniyor

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor,U14 ve U15 altyapı takımları evinde oynayacakları Gaziantepspor U14 ve U15 maçları için idmanlarını sürdürüyorlar.

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, alt yapısında bulunan takımlarından U14 ile U15 takımları Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Gaziantepspor U14 ve U15 maçları için antrenörleri Kadri Gündoğdu nezaretinde idmanlarını sürdürüyorlar.

Yeşil -Kırmızılı futbolcular antrenmanlarına koşu ve kültürfizik hareketleriyle başladılar. Daha sonrada teknik taktik ve ceza atışları ağırlıklı çift kale maç yaptılar. Antrenör Kadri Gündoğan, yaptığı açıklamada, "Cumartesi günü sahamızda erteleme maçlarımız olan iki maçımızı oynayacağız. Pazartesi gününden beri antrenmanlarımızı sürdürüyoruz. Geçen haftayı deplasmanda oynadığımız Adana Demirspor beraberliği ve mağlubiyetiyle kapattık. Cuma günü sabah yapacağımız hafi idman sonrasında, futbolcularımızı dinlenmeye alacağız. Bu iki maçımızı da kazanmak, için mücadele edeceğiz. Gençlerimiz her geçen gün daha iyi performans sergilemeye başladılar. Önemli olan gençlerimizin iyi yetiştirilip üstün mücadele gücüne sahip olabilmeleridir" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Gaziantepspor Diyarbakır Gündoğdu Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title