Haberler

Amedspor-Fenerbahçe Maçında, Stadın Üzerinde F-16'lar Uçtu

Güncelleme:

Amedspor ile Fenerbahçe arasında Diyarbakır'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçı sırasında F-16 sesleri duyulması dikkati çekti.

Amed Sportif Faaliyetler- Fenerbahçe maçının başlama düdüğüyle birlikte, karşılaşmaya ev sahipliği yapan Seyrantepe DİSKİ Spor Tesisleri'nin yakınlarından havalanan F-16 uçaklarının sesi duyuldu.

"ÜSTÜMÜZDEN SIK SIK F-16'LAR UÇUYOR"

Yayıncı kuruluş A Haber'de maçı anlatan spiker Ender Bilgin de bu duruma vurgu yaptı. "Üstümüzden sık sık F-16'lar uçuyor. Bunu da izleyicilerimize aktaralım. Zaman zaman belki sesimizin size ulaşmasında asıkıntı yaratabiliyordur bu durum" ifadelerini kullanan spiker, maç yayınında yaşanan sıkıntıyı dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (12)

ömer:

sikinti yok. kandıle gıdıyor onlar. gıderkende macın sıkorunu ögrenmek ıcın ordan gecıyorlar.

112
35
yanıtYanıtla
.............:

herşeyde psikolojik savaş var ama yılmadı yılmaz amedim

33
7
yanıtYanıtla
X:

AMED SPORA BAŞARILAR DİLİYORUM. YAŞASIN ÖZGÜRLÜK !!! HALKLARIN KARDEŞLİĞİ VE DAYANIŞMASI!;!!.. KAHROLSUN FAŞİZM ÇOCUKLAR ÖLMESİN . HİÇ KİMSE YANMASIN... .

28
4
yanıtYanıtla
vatanMobil-ANDROID:

ulan vatan haini ekmek düşmanları.

4
22
yanıtYanıtla
the economistMobil-ANDROID:

ulan bölgeyi karalayacaksiniz diye ne yazacaginizi sasirdiniz.

23
2
yanıtYanıtla
azab:

olacak o kadar cunki baska bir devlete oynaniyor futbol her onlemler alinacak fe on altilarda ucar ucak savarda gecer o ulke baska bir ulke

17
5
yanıtYanıtla
Türkiye'mMobil-ANDROID:

Başkoymuşum Türkiye`min yoluna. Düzlüğüne yokuşuna ölürüm. Asırlardır kır atımı suladığım Irmağının akışına ölürüm Türkiye. Sevdalıyım yangın yeri bu sinem. Doksan yıldır çile çekmiş bu ninem. Pınarlardan su doldurur eminem. Mavi boncuk takışına ölürüm Türkiyem. Düğünüm derneğim halayım barım. Toprağım ekmeğim namusum arım. Kilimlerde çizgi çizgi efkarım. Heybelerin Nakışına ölürüm Türkiyem.

4
17
yanıtYanıtla
Cengiz Bozoklu:

Bizim evin üzerindende sürekli uçak geçiyor, Atatürk hava limanı dibinde olduğumuz için mi acaba, habere bak Diyarbakır ana jet üssü yanındaki statta, martı sesi mi duyulacak ti.

17
3
yanıtYanıtla
OOO:

ATSALARDI SAHAYA 2 FÜZE . ŞİKEBAHÇESPOR VE TERÖRİSTSPOR YOK OLURDU .

4
16
yanıtYanıtla
TFF nicin var:

Bu karşılaşmanın güvenli bir ilimizde oynanması daha mantıklı olurdu. Polisimiz askerimiz patır patır şehit düşerken bir futbolcu ne yapsın kendini nasıl korusun..

4
11
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title