Haberler

Amedspor'dan Anlamlı Teşekkür

Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Ali Karakaş, iş adamı Nihat Özdemir'e teşekkür etti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Ali Karakaş, iş adamı Nihat Özdemir'e teşekkür etti.


Karakaş, yaptığı açıklamada, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve iş adamı Nihat Özdemir'in devre arası kamp masraflarını üstlendiğini söyledi. Karakaş, bölgenin önemli simalarından olan Nihat Özdemir'in çok değerli bir şahsiyet olduğunu ve bunu her alanda ispatladığını belirtti. Karakaş, Özdemirİn her zaman olduğu gibi bölge kulüplerine büyük destek verdiğini ve bu desteğini bir kez daha devam ettirdiğini kaydetti.
Karakaş, şöyle dedi:

"Sayın Nihat Özdemir sadece bize değil bütün bölge kulüplerine destek veriyor. Kapısını çalan ve destek isteyen her kulübe maddi ve manevi anlamda katkı sunuyor. Son olarak kulübümüzün devre arası kamp masraflarını üstlendi. Özdemir'in sahibi olduğu Limak Limra otelde ücretsiz kamp yapacağız. 29 Aralık'ta Antalya Limak Limra otelde başlayacak devre arası kampımız 8 Ocak'ta sona erecek. Kamp masraflarımızı üstlenen ve her zaman yanımızda olan Nihat Özdemir'e sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz."

Karakaş, ilk yarıyı Aydınspor 1923 galibiyetiyle kapattıklarını ve deplasmanda oynadıkları maçta harika bir futbol ortaya koyduklarını vurguladı. Elde ettikleri galibiyeti tüm taraftarlara armağan ettiklerini ifade eden Karakaş, "İlk yarıyı 3-1'lik Aydınspor 1923 galibiyetiyle tamamladık. Baştan sona iyi oynadığımız bu maçta elde edilen 3 puanı bize inanan ve her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Tek çabamız ve arzumuz bu kentin insanlarına layık olmaktır. Bu yolda verdiğimiz mücadele de yanımızda olan herkesi selamlıyoruz. Futbolcu ve teknik heyetimizi de ayrıca tebrik ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Spor

Limak Holding Nihat Özdemir Ali Karakaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title