Haberler

Amedspor'da İşler Karışık

Güncelleme:

Spor Toto 2.lig kırmızı grubunda mücadele eden ve son haftaların başarısız takımı olan Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor'da işler karışık.

Çarşamba günü sahasında oynadığı maçta Düzyurtspor'a 1 – 0 mağlup olarak, sahasında ilk mağlubiyetini alan Yeşil-kırmızılı ekip büyük moralsizlik içerisinde. Kulüpte yaşanan maddi sorunların takımı moral ve motivasyon yönünden etkilediği belirtildi.

Yaşanan Sorunlar Can Sıkıyor

Arka arkaya alınan kötü sonuçlar ve kulüpte yaşanan maddi sorunların takımın moral ve motivasyonunu olumsuz etkilediği öne sürülürken, Pazar günü oynanacak Nazilli Belediyespor maçı final önemi kazandı. Takımdaki bazı yerli futbolcuların kendi aralarında, bazı futbolcular ile de teknik heyet arasında sorunlar olduğu dile getirilirken, Pazar günü Diyarbakır'da oynanacak Nazilli Belediyespor maçı teknik patron Coşkun Demirbakan'ın son şansı olarak değerlendiriliyor.

Yeşil kırmızılı kulüpte aylardır yaşanan ve çözülemeyen maddi sorunlar devam ederken, toplantı yapan yönetim başarısız saha sonuçları ve yaşanan sorunları masaya yatırdı. Yönetimin maddi kaynak konusunda Büyükşehir Belediye Eş başkanı Fırat Anlı'dan da destek istediği bildirildi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakır Nazilli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title