Haberler

Amedspor'da İç Transfer Başladı

Güncelleme:

Spor Toto 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'de iç transfer çalışmaları başladı.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübünden yapılan açıklamada, iç transferde 3 futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Açıklamada, geçen sezon elde edilen başarılı sonuçlarda önemli pay sahibi olan futbolculardan kaptan Şehmus Özer, Tekin Adar ve Abdullah Çetin ile üçer yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Açıklamada, "Takımımızın önemli futbolcularından kaptan Şehmuz Özer, Tekin Adar ve Abdullah Çetin ile anlaşma sağladık. Bu üç futbolcuyla üçer yıllık sözleşme imzaladık. Geçen yıl Ziraat Türkiye Kupası müsabakaları başta olmak üzere takımımıza büyük katkı sunan bu futbolcuyla yeniden anlaştığımız için mutluyuz. Ayrıca iç transfer çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir. Takımın iskeletini oluşturan geçen sezonki kadroyu koruyacağız" denildi.

Açıklamada, geçen sezon formaya giyen ve yeni sezon için sözleşme imzalayan futbolcuların tüm maç başı alacaklarının da ödendiği de ifade edildi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title