Haberler

Amedspor'a "Onlar" Diyen Spiker: Her Maçımda Bu Kelimeyi Kullanırım

Güncelleme:

Amedsporlu futbolculara "onlar" dediği için eleştirilen Gökhan Telkanar, "Her maçımda bu kelimeyi kullanırım. Onlar, maçı forse eden, tarih yazan bir sıfat anlamına gelir." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Amedspor'un deplasmanda Bursaspor'u 2-1 yendiği ve çeyrek finale yükseldiği maçın yankıları sürüyor. Amedspor, Bursaspor'u 2-1 yenerek elemiş ve bir üst turda Fenerbahçe ile eşleşmişti. Amedspor'dan "Onlar" diye söz ettiği için eleştirilen A Spor spikeri Gökhan Telkenar konuştu.

AMEDSPOR'DAN "ONLAR" DİYE BAHSETMİŞTİ

Milliyet televizyon yazarı Sina Koloğlu, spiker Telkenar'la yaptığı konuşmayı köşesine şöyle taşıdı: "Bursa - Amedspor maçını anlatan Gökhan Telkenar ile konuştum. Taraflı maç anlattı eleştirileri gelmişti. Özellikle Amedspor'dan "Onlar" diye söz etmesi eleştirilerin merkezi olmuştu. Sözü kendisine bıraktım.

"HER MAÇIMDA BU KELİMEYİ KULLANIRIM"

"Amedspor'lu futbolculara 'onlar' dedim. Bu anlatıma zenginlik Katar ve çok önemli bir sıfattır. Her maçımda bu kelimeyi kullanırım hem de ısrarla. Benim kelime haznemde ve anlatımımda onlar, maçı forse eden, yönlendiren, kazanan, tarih yazan ve olmayacak bir işe imza atan ya da herkesin beklentisinin aksini gerçekleştiren bir sıfattı."


"IRKÇI DEĞİLİM"

"Irkçılık, faşizm, ayrımcılık benim kelime haznemde ve dimağımda olan sözcükler olmadı, olmayacak da. İnanın hâlâ şoktayım… Bu kelimenin, bir kesimi yanlış anlayarak bu kadar rahatsız edeceğini de hiç düşünmemiştim. Bana göre tek hatam, Amedspor takımına 2'nci Lig Kırmızı Grup diyeceğime 3'ncü lig dedim ve bu hatayı da düzelttim. Yayıncılıkta hata, düzeltilmeyen yanlışlardır. Şu an ne diyeceğimi inanın bilmiyorum. Son söz: Sürç-ü lisan ettiysek af ola."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Telkenar Fenerbahçe Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (28)

Pehh:

ırkçılık kanınıza işlemiş israil yanınızda melek kalır

62
26
yanıtYanıtla
Kürt:

Öyle olsun kardeş bizde yuttuk bu söylemini.

47
36
yanıtYanıtla
tireli ayhan:

kardeşim türkiye kupası oynuyorsun sen hala ırkcılık yapıyorsun ben tff başkanı olsam lisansını iptal ederim

48
13
yanıtYanıtla
romans:

yanlış demiş KIROLAR deseymiş.

23
38
yanıtYanıtla
KENAN:

ONLAR ETEKLİ ERMENİDİR BU KEKOLAR KENDİNİ NE SANIYOR

13
41
yanıtYanıtla
BAJAR:

YALAKA AKTROLLER HAVLARDA HAVLAR

45
7
yanıtYanıtla
vatandasMobil-ANDROID:

gökhan bey siz çok iyi bir spikersiniz art niyet olacağına inanmıyorum kaldık art niyet olsa bile kötü bir söz soylememissiniz az bile demişsiniz reziller herkes biliyor söylüyor böyle olduklarını yalandan degiller

13
26
yanıtYanıtla
esas:

İlede amed

25
5
yanıtYanıtla
SezerMobil-IOS:

Allah işini gücünü rast getirsin

4
23
yanıtYanıtla
BatmanMobil-ANDROID:

Amed gol attığında sanki Avrupa kupalarında yabancı bir ülke takımından gol yemiş gibi olmuştun hödük.

25
2
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title