Haberler

Amed Sportif Faaliyetlerin Çeyrek Finalle Yükselmesi

Ziraat Türkiye Kupası'nda Amedspor'un çeyrek finalle yükselmesi Diyarbakır kulüplerinde büyük bir sevinç yarattı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Amedspor'un çeyrek finalle yükselmesi Diyarbakır kulüplerinde büyük bir sevinç yarattı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, Ziraat Türkiye Kupasında Bursaspor'u deplasmanda 2-1 yenerek çeyrek finale kalan Amedspor'un başarısını kutladı.

Diyarbekirspor kulübünden yapılan açıklamada, Amed Sportif Faaliyetlerinin başarısının anlamlı olduğunu ve kente büyük bir moral kazandırdığı vurgulandı.

Açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bursaspor'u deplasmanda 2-1 yenerek çeyrek finale kalma başarısını gösteren kardeş kulüpleri Amed Sportif Faaliyetlerinin başarısının tüm bölgede ve kentte sevinçle karşılandığı kaydedildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Bu başarı bizleri de mutlu etmiştir. Bu galibiyetin Bursa'da Bursaspor'a karşı alınması da ayrı bir mutluluk kaynağı olmuştur. Aynı zamanda siyaseti spora alet etmek, her defasında kentimizi ve bölgemizi sporda hedef haline getirmek isteyen çevrelere de ders mahiyeti taşımaktadır. Bu başarıda emeği olan başta teknik heyet, futbolcular ve yönetim olmak üzere tüm Amed Sportif Faaliyetler mensuplarını tebrik ederek, bundan sonraki süreçte de başarılar diliyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title