Haberler

Amed Sportif Faaliyetler'de Transfer Görüşmeleri Başladı

Spor Toto 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de transfer görüşmeleri başladı.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'de transfer görüşmeleri başladı.

11 futbolcunun sözleşmesinin sona erdiği Amed Sportif Faaliyetler'de yönetim sözleşmelerin bitiş tarihi olan 31 Mayıs gelmeden görüşmelere başladı. Yönetim içinde oluşturulan transfer komitesi, oyuncuları ön görüşmeye çağırarak tek tek görüşmelere başladı. Oyunculara geçen sezon elde edilen başarı ve ortaya konulan iyi mücadeleden dolayı teşekkür eden yönetim, fedakarlık yaptıkları için ücretlerde artış olacağını dile getirip yeni sezondaki hedefin de şampiyon olup, PTT 1.Ligi'ne çıkmak olacağını ifade ederek oyunculardan bir an önce karar vermelerini istiyor.

Düşünmek için süre isteyen bazı oyuncuların önemli bir bölümünün yeniden anlaşmaktan yana olduğu belirtiliyor. İç transferi erken bitirmek isteyen yönetim, haziran ayı başında dış transfere başlamanın planlarını yapıyor. Dış transferde teknik heyetin sezon boyunca takip ettiği ve beğendiği oyuncuların tercih edileceği belirtiliyor. Bölge patentli ve bölgenin şartlarını kabul eden oyuncular öncelikli olacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title