Haberler

Amed Sportif 3 Puan Silmeye İtiraz Edecek

Spor toto 3'üncü Lig 2'inci Grup'ta play off mücadelesi veren Amed Sportif, PFDK'nin (Futbol Disiplin Kurulu) taraftarlarının maçta ideolojik propaganda yaptığı için verdiği 3 puan silme cezasına itiraz edeceğini açıkladı.

Spor toto 3'üncü Lig 2'inci Grup'ta play off mücadelesi veren Amed Sportif, PFDK'nin (Futbol Disiplin Kurulu) taraftarlarının maçta ideolojik propaganda yaptığı için verdiği 3 puan silme cezasına itiraz edeceğini açıkladı.

PUAN SİLME VE PARA CEZASI

PFDK, Amed Sportif'e 17 Nisan Pazar günü 3-0 kazandığı Keçiörengücü maçında saha olayları nedeniyle 7500, çirkin ve kötü tezahürat 3'üncü defa olduğu için 8000 lira, taraftarının ideolojik propaganda yapması nedeniyle 3 puan silme ve 40 bin lira para cezası verdi.

"OLMLADIĞINI İSPATLAYACAĞIZ"

Asbaşkan Nurullah Edemen, maçta siyasi ve ideolojik tezahürat yapılmadığını ispatlayacaklarını söyledi. PFDK kararına itiraz edeceklerini ifade eden Nurullah Edemen, şu iddialarda bulundu:

"Maç içinde küfür oldu ama kesinlikle ideolojik bir söylem yapılmadı. Türkiye liglerinde hangi maçta küfür yok ki? Maç boyu çekim yapılan video kayıtları var. Ne zaman ve nasıl ideolojik slogan atılmış? Başarımıza engel olamayacaksınız. İkinci yarıda her deplasman maçımıza seyirci yasağı geldi. Buna rağmen başarılı sonuçlar aldık."

Kulüp Genel Sekreteri Nesih Aktepe'de maçın hiç bir bölümünde, öncesi ve sonrasında tek bir siyasi ve ideolojik tezahürat yapılmadığını öne sürerken şunları söyledi:

"Elimizde maçın kaydı var. İspatlayabiliriz. PFDK, skandal bir karar almış. Türkiye'de hemen her resmi maçta ideolojik tezahüratlar yapılıyor. Ama Keçiöğrengücü maçında siyasi bir propaganda olmadı. Olmayan, yaşanmayan bir olaya ceza veriliyor. Karar oy birliğiyle değil, oy çokluğuyla alınmış. Bu Ankaragücü'nü play off'a çıkartma girişimi."

"ANKARAGÜCÜ'NÜ YENECEĞİZ"

Teknik direktör Sertaç Küçükbayrak ise pazar günü deplasmanda oynayacakları MKE Ankaragücü'nü yenmek için sahaya çıkacaklarını öne sürerken şöyle dedi:

"Verilen bu puan silme cezası, futbolcularımızı Ankaragücü maçı öncesinde çok hırslandırdı. Ankaragücü'nü yenmek için bütün gücümüzü kullanacağız."

- Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankaragücü Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title