Haberler

Ambulansta Lahmacun Ziyafeti Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

Sosyal medya, Elazığ'da ortaya çıkan 'yoğun bakımda kebap partisi' skandalının ardından Adana 112 Acil Servis çalışanlarının ambulanstaki lahmacun ziyafetini konuşuyor.

Elazığ'da ortaya çıkan yoğun bakımda kebap partisinin ardından Adana 112 Acil Servis çalışanlarının ambulansta lahmacun ziyafeti de sosyal medyada günün konusu oldu.

SEDYE ÜSTÜNDE LAHMACUN SOFRASI

Bir sağlık çalışanı tarafından sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta, Adana 112 Acil Servis çalışanı 6 kişi, ambulansın içindeki sedye üzerine kurdukları sofrada lahmacun yiyor.

"YOĞUN BAKIMDA KEBAP İŞİNE DÖNECEK"

Beğeni gördüğü kadar tepki de çeken fotoğraf için Facebook'taki grubun bir üyesi, "Yesinler yemek yemelerinde sıkıntı yok da zaten mimlenmişiz bir kere. Ne diye paylaşıyorsunuz yoğun bakımda kebap işine dönecek." şeklinde yorum yaptı.


"YER Mİ YOK AMBULANSTA YİYORSUNUZ?"

Başka bir üye de "Böyle şeyleri paylaşmayın yer mi yoktu ambulansta yiyorsunuz?. Yoğun bakım olayına dönecek." diyerek uyarıda bulunuyor.

"ZARURİ İHTİYAÇ" DİYEN DE VAR

Yüzlerce kişinin beğendiği fotoğrafa yorum yapan grubun başka bir üyesi de "Bu kareyi bilemiyorum ama bizzat gördüklerimden yola çıkarak, genelde olağanüstü olayların yaşandığı afet bölgelerinde maalesef yer yok. İnsanlar güvensiz sahada olası bir patlama gibi veya onlarca aç susuz afetzede karşısında ortaya kurulmak yerine mecburen zorunlu olarak olay yerinden ayrılmamak koşuluyla konuşlandırıldığı araçların içinde zaruri ihtiyaçlarını bir an önce karşılamak zorunda kalıyor. Sınır kapısı görevlendirilmeleri gibi" tespitinde bulunuyor.


ELAZIĞ'DA 'YOĞUN BAKIMDA KEBAP' SKANDALI

Elazığ'da da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde kebap yerken fotoğrafları sosyal medyaya düşen yardımcı sağlık görevlisi 2 kişinin yapılan soruşturma kapsamında işlerine son verilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Facebook Elazığ Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (134)

VanlıkızmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yahu ne olmuş yemek yiyolar rakı sofrasımı kurmuşlar garibanlar it gibi koşuşturuyo sağa sola anca vakit bulmuşlardır

28
2
yanıtYanıtla
Hasan TaşkınMobil-IOS:

60 puanla kamuya adam alırsanız olacağı bu

5
21
yanıtYanıtla
DnzmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Siz onların yemeden mı çalıştığını düşüyorsunuz , bilip bilmeden sırf haber olsun diye yapılan saçmalık , 24 saat ambulansta gecen bir hayat, gayet normal

14
5
yanıtYanıtla
Adanalı 01mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Çok normal bişey zor ve uzun şartlarda çalışmayanlar anlayamaz bunu. Anormal bi durum yok

16
2
yanıtYanıtla
dede KorkutmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Afiyet olsun...kebapta yiyin lahmacunda.. kimsenin hakkını yemeyin de....

13
4
yanıtYanıtla
Üsütük RifatmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ohh ne ala ulan millet Ambulans bekliyor bunlar ye babam yee. Bos yere dövmiler bunlara.

6
11
yanıtYanıtla
ÖgrtmenMobil-IOS:

Adamlar yemek yemesinmi bu ne bencillik

13
4
yanıtYanıtla
cababssgmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ulan adamlar araçta yemek zorunda kalmasa daracık yerde beş kişi yemek mi yerler. Masanın başında çalışmıyorlar işte. Anlamak bu kadar mi zor. İs yerleri ambulans adamların .afiyet olsun...

15
1
yanıtYanıtla
ümit öztürk Mobil-ANDROID:

Afiyet olsun 112 cilere, lanet olsun halden anlamayanlara...

14
2
yanıtYanıtla
YSF Mobil-IOS:

112 de çalışmış biri olarak bu normal karşılanmalıdır. Çünkü o an hasta yok. Hasta anonsu duyulur duyulmaz yemeğimizi bırakıp hasta için gidiyoruz. Bazen Oruç Ayında iftarimızı 1-2 saat sonra yapabiliyorduk. Bu insanlarda ekmek yiyor su içiyor. Onlar araç gibi benzin yada mazotla çalışmıyor.

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 134 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title