Haberler

Aydın'da Ambulans Şoförü Gazetecilere Saldırdı

Güncelleme:

Aydın'da hasta taşımadığı halde uyarı ışıkları açık olarak birden fazla kırmızı ışık ihlali yapan ambulans şoförü kendisini görüntülemek isteyen gazetecilere saldırdı.

MUHABİRLER TARAFINDAN FARK EDİLDİ

Alınan bilgiye göre, Nazilli Devlet Hastanesine ait Fehim B'nin kullandığı 09 AEC 38 plakalı ambulans, Aydın'dan Nazilli yönüne uyarı ışıkları açık olarak seyir halindeyken, bazı kavşaklarda kırmızı ışık ihlali yaptı. Bu sırada yerel bir gazetenin muhabirleri tarafından fark edilen sürücü, bir benzin istasyonuna geldi.

AMBULANSTAN İNİP GAZETECİLERE SALDIRDI

Denge gazetesi Nazilli muhabiri Mehmet Ali Cintosun ile Karacasu muhabiri Gülay Öztekin, ambulans şoförü Fehim B'yi görüntülemek isteyince aralarında tartışma çıktı. Gazetecilere tepki gösteren ambulans şoförü, kırmızı ışık ihlalini kamu görevi yaptığını öne sürerek gerçekleştirdiğini söyledi. Daha sonra ambulanstan inen sürücü iki gazeteciye saldırdı.

Akaryakıt istasyonu görevlilerinin müdahale ettiği olayın ardından, gazeteciler ile ambulans şoförü birbirlerinden şikayetçi oldu. Tarafların karakolda ifadelerine başvuruldu.

Aydın Sağlık Müdürlüğü tarafından ambulans şoförü Fehim B. hakkında idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Nazilli Aydın 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title