Haberler

Ambiente 2016" Fuarı Frankfurt'ta Başladı

Uluslararası mobilya, dekorasyon, züccaciye, aksesuar ve hediyelik eşya fuarı "Ambiente 2016" kapılarını açtı.

Uluslararası mobilya, dekorasyon, züccaciye, aksesuar ve hediyelik eşya fuarı "Ambiente 2016" kapılarını açtı.

Almanya'nın Frankfurt kentinde, Messe Frankfurt tarafından düzenlenen uluslararası mobilya, dekorasyon, züccaciye, aksesuar ve hediyelik eşya fuarı "Ambiente 2016"da bu yıl 367 firmayla temsil edilen İtalya partner ülke olarak seçildi.

Fuar yönetiminin verilerine göre, sektörü temsil eden 134 Türk firmasının ve çatı kuruluşların da katıldığı fuarda, bu yıl 96 farklı ülkeden 4 bin 387 firma yer aldı.

11 büyük salonda 308 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen bu yılki fuara, uluslararası katılım oldukça yüksek. Firmaların yüzde 79'u Almanya dışından katılım sağladı.

Geçen yıl 150 ülkeden 135 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda 95 ülkeden 4 bin 387 firma, yeni ürünlerini tanıtma imkanı yakalamıştı.

Türkiye ise geçen yılki fuara 125 firmayla katılmıştı.16 Şubat'a kadar ziyarete açık olacak fuarı bu yıl da 100 binin üzerinde ziyaretçinin gezmesi bekleniyor.

Messe Frankfurt Yönetim Kurulu Üyesi Detlef Braun, fuara ilişkin yaptığı açıklamada, "Ambiente, dünyanın önde gelen ticaret fuarı olarak küresel tüketici ürünlerinin kalbi konumunda. Sadece Almanya'da, Ambiente'nin kapsadığı ürünlerin piyasa değeri 27,6 milyar avro" ifadesini kullandı.

Öte yandan, sektörün uluslararası düzeydeki en büyük buluşma noktası olan Ambiente Fuarı'nda, elektrikli aletler, cam ürünler, masa dekorasyon ürünleri, mutfak eşyaları, çatal bıçak, saatler, takılar, seramik ve porselen ürünler, hediyelik eşyalar, tekstil ürünleri, plastik el sanat ürünleri, resim çerçeveleri, ev dekorasyonu, masa süsleri ve ev mobilyaları da sergilenecek.

Kaynak: AA / Güncel

Frankfurt Almanya İtalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title