Haberler

Amber Heard, Daha Önce Bir Kadınla Evlenmiş

Güncelleme:

Johnny Depp'in kendisine şiddet uyguladığını öne süren Amber Heard'ın daha önce bir kadınla evlendiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Büyük bir aşkla evlenen ünlü çift Johnny Depp ve Amber Heard'ın mutluluğu sadece 15 ay sürdü. Birkaç gün önce ayrılık haberleriyle gündeme gelen çiftin boşanmasının en pahalı boşanma olacağı ve boşanma haberinin arka planında 'şiddet' olduğu iddia edilmişti. Depp ve Heard çiftiyle ilgili yeni bir iddia daha gündeme geldi.

HEARD, DAHA ÖNCE BİR KADINLA EVLENMİŞ!

Beyazperdenin ünlü çifti Johnny Depp ile Amber Heard hakkında çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Depp'e boşanma davası açan Amber Heard'ın daha önce bir kadınla evlendiği ortaya çıktı.


SOYADINI BİLE DEĞİŞTİRMİŞ

Depp'i yüzüne cep telefonuyla vurup kendisine şiddet uygulamakla suçlayan ve geçen hafta duruşmaya çıkan Amber Heard'ün daha önce fotoğrafçı Tasya Van Ree ile evli olduğu ortaya çıktı. Hatta güzel oyuncu o dönemde soyadını değiştirip Van Ree yaptı. Ortaya çıkan belgelerde Amber Heard'ın 2008 yılında Kaliforniya'da mahkemeye başvurarak 'hayat arkadaşı' olma gerekçesiyle kız arkadaşının soyadını alıp ismini Amber Van Ree olarak değiştirdiği görülüyor.


TÜM YASAL YOLLARI DENEMİŞLER

O yıllarda eşcinsel evlilik yasal bir durum olmadığı için bu evlilik kağıt üzerinde tam anlamıyla onaylanmasa da, çift evlilik müessesine ulaşabilmek adına tüm yasal yolları denedi. Çifte yakın kaynaklar, Amber Heard ismini değiştirdikten 3 yıl sonra ise, gizli bir düğün töreni gerçekleştirdiklerini söylüyor.

KİMSE İHTİMAL VERMİYOR

Johnny Depp'in ailesi ise onun kimseye şiddet uygulayabileceğine inanmadıklarını belirtti. Depp'in kızı Lily Rose "Babam dünyanın en iyi insanı" derken eski sevgilisi Vanessa Paradis de ünlü aktörü savundu. Paradis yıllarca birlikte olduğu Johnny Depp'in şiddet uygulayacak birisi olmadığını belirtti. Bu arada Depp'in karısı Amber Heard'ın eski kız arkadaşı Tasya Van Ree ile görüşmeye devam etmesinden rahatsız olduğu da iddia edildi.
Söylentilerin ortaya atıldığı günden beri suskunluğunu koruyan Depp, Amber Heard'ın servetinden pay almaya çalıştığını iddia etti.

Depp'in 15 ay önce evlendiği Amber Heard biseksüel olduğunu daha önce açıklamıştı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Vanessa Paradis Johnny Depp Amber Heard Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

TAM PİSLİK BUNLAR YA:

BATILILAR İŞİ İYİCE KARIŞTIRDI. KARI KARIYLA EVLENMİŞ . . ÖÖĞĞĞHHHTTTTTT

8
4
yanıtYanıtla
hlg:

Gavur kızıyla hiç evlenilir mi

3
6
yanıtYanıtla
turkishgirl:

bu yabancı kızlarda hep hemcinsleriyle birlikte oluyor o. o Johnny aldatılırmı yaa ben sana talibim johnny :) neyse kesinlikle kız yalan söylüyor para için evlendiğini düşünüyorum.

3
0
yanıtYanıtla
birisi:

johnnyi kötülemeye çalışıyor. . . pis al pılını pırtını git. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title