Haberler

Amazon'un Cami Resimli Paspaslarının Çoğu Satıştan Kaldırıldı

Güncelleme:

Online satış şirketi Amazon, tepkiler üzerine Kuran-ı Kerim ve Kabe fotoğraflı kapı paspaslarının ardından camili olanları da büyük ölçüde satıştan kaldırırdı.

Amazon, Rocky Bull firmasınca siteye eklenen İslamiyet, Hristiyanlık ve Hindu inançlarına ait fotoğraflardan yapılan tüm kapı paspaslarının satışına son verdi.

AYASOFYA VE SULTANAHMET CAMİLERİ DE VAR

Bunlar arasında Ayasofya ve Sultan Ahmet camilerinin yanı sıra diğer ülkelerden camiler de var. Camili olanlardan birinde Ayasofya'nın içindeki "Osman" ve "Hüseyin" yazan levhalar da görülüyordu.

Ancak sitede, Generic firmasınca üretilen iki camili paspas ise hala satışta. Bu ürünlerin altlarındaki yorumlarda Amazon'a tepki gösteriliyor.

"AMAZON TARİHİNDEKİ EN SAÇMA EN SKANDAL ŞEY!"

İsmail Tahmaz adlı bir kullanıcı, camili paspaslar için "Bu, Amazon tarihindeki en saçma en skandal şey" derken, Bader Aldeen H. Abdulwahab adlı kullanıcı ise "nefret ve aşırılığın yükselmesine yol açar" yorumunu yaptı.

"MİLYONLARCA MÜSLÜMANIN HİSLERİNİ DİKKATE ALMALI"

Abdul Nasser Al Kaabi de, "Allah'ın evi olan kutsal yerleri alıp, içeri girerken kirli ayaklarını temizleyebilsinler diye insanlara paspas olarak satmanın sebebi anlamıyorum. Amazon'un milyonlarca Müslümanın hisslerini dikkate almamasını anlamıyorum" şeklinde yazdı.

"100 MİLYAR DOLARLIK FİRMA"

Dünyanın en büyük ve ilk online satış şirketlerinden biri olan Amazon, 1994 yılında kuruldu. Kitap satarak faaliyete başlayan Amazon'da, şimdi mobilya ve kıyafetler dahil her türlü ürün bulunuyor. Sadece ABD'de değil, Almanya, İngiltere, Fransa ve Hindistan'da faaliyet yürüten şirketin değeri 100 milyar doları geçiyor. Amazon, çok sayıda küçük firma için satış platformu olarak hizmet veriyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Camili Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak?
500

Yorumlar (1)

bune ya:

Ateist bi firmaymis . zaten luzumsuzmus . . kapatilmasi iyi oldu. . .

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title