Haberler

Amazon Hoverboard'ların Parasını İade Ediyor

Güncelleme:

İnternet devi, patlayan hoverboard haberlerinin ardından sürpriz bir karara imza attı.

Eğer Amazon üzerinden aldığınız bir hoverboard'un (veya daha doğru tanımlaması ile kendi kendine dengede duran scooter'ın) patlamasından endişeleniyorsanız şans sizden yana. Yakın zamanda ortaya çıkan hoverboard patlama haberlerinin ardından US Consumer Product Safety Commision (CPSC) bu konuyu incelemeye karar verdi ve bugün yayınladığı bir güncelleme ile Amazon'un satın alınan tüm hoverboard'lar için geri ödeme yapacağını duyurdu.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ SAĞLANANA KADAR SATIŞI YASAK

Ürünü Amazon'dan satın alan kişilerin ürünlerini iade ederek paralarını geri alabileceğini duyuran US CPSC yöneticisi Elliot Kaye, Amazon'u da kendi isteği ile adım atarak tüketici güvenliğini ön plana koymasından ve iade fikrini desteklemesinden dolayı tebrik etti.

Aralık ayında da Amazon, Birleşik Krallık'taki tüketicilerin bazı hoverboard'ları güvenlik endişesi sebebiyle geri iade etmeleri için bir duyuru yapmıştı ve üreticiler gerekli güvenlik belgelerini sunana kadar satış yapmayacağını açıklamıştı.

ÜRETİCİ FİRMA İADE ALIYOR

Tabii ki Amazon'un bir ürün iade hizmeti bulunmakta ve memnun olmadığınız ürünleri iade edebiliyorsunuz. Ancak bu hizmet aracılığı ile iade edilen ürünlerin bedelleri, Amazon yerine üretici tarafından karşılanıyor ve bu isteklerin üretici tarafından onaylanması gerekiyor.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Teknoloji Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

PILLOW FIGHTER:

amazon kadar işini düzgün yapan bir tek firma bu ülkede yok. . . MALESEF

30
7
yanıtYanıtla
Hasan:

Avrupa''da aldığın her urunun ıadesı vardır, , , okumaya gerek yok , , , , , , yapmak zorundalar, , , eğer tüketıcı mağdur edılmişse. . . . aksı halde ağır cezalar alırlar, , , başlama geldı yenı almış olduğum Opel arabanın elektrık akşamında arıza çıktı 13 ayda arızayı gıderemedıler , fırma arabayı gerı aldı yenısını verdı ve 2 yıl bedava servıs verdı, , , işte Avrupa ıle aramızdakı fark bu

yanıt0
yanıt0
patiklipire:

japonyada aldığınız her ürünü fişiyle birlikte geri iede edebilirsiniz ne sorunu var diye bile sormuyorlar hemen ücretini geri veriyorlar 1. sınıf ülke 1. sınıf halk bu olsa gerek

11
0
yanıtYanıtla
Ahmed:

Evet Fransada da aynı .sormuolar bile.. fişin varsa geri alırsın paranı ,olay bu

yanıt2
yanıt0
HAKAN Mobil-ANDROID:

biz paramizi aldik 1 ay önce. türk olsa parani veririm. üstüne mahkemeye gider hakareten iki mislini ödetir

1
1
yanıtYanıtla
lüzumsuz adamMobil-IOS:

bizim burda olsa tel müşt hizmetlerine bile bağlanamazsın müslüman müslümana kazık atmasa böylemi olurdu bu dünya...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title