Haberler

    Amazon'da Satın Alabileceğiniz Manasızca Pahalı 10 Ürün

    Perakende devi Amazon.com'dan bir sürü şeyi büyük indirimlerle alabilirsiniz, ama çok paranız varsa da size göre birşeyler var.Amazon.com'da bazı ürünlerin neden o kadar pahalı satıldığını bilemiyoruz ama mutlaka her satıcının bir alıcısı vardır denir. Dolayısıyla kenara atacak birkaç milyon Dolar'ınız varsa, aşağıdaki ilginç ama manasız şekilde pahalı ürünlere bir bakmanızı öneriyoruz.

    Perakende devi Amazon.com'dan bir sürü şeyi büyük indirimlerle alabilirsiniz, ama çok paranız varsa da size göre birşeyler var.

    Amazon.com'da bazı ürünlerin neden o kadar pahalı satıldığını bilemiyoruz ama mutlaka her satıcının bir alıcısı vardır denir. Dolayısıyla kenara atacak birkaç milyon Dolar'ınız varsa, aşağıdaki ilginç ama manasız şekilde pahalı ürünlere bir bakmanızı öneriyoruz. Merak ettiğiniz ürünlerin fotoğraflarını yukarıdaki galerimizde bulabilirsiniz.

    Süperkahraman Figürü: 10,000 Dolar

    Listedeki en ucuz (!) ürünümüz bir çizgiroman yan ürünü. Marvel süperkahramanlarından ünlü ikili "Cloak and Dagger" plastik figürleri ve yanında gelen özel sayısına 10,000 Dolar (6 Dolar da posta masrafı var) verecekseniz hemen tıklayın.

    Örümcek Adam Çizgiromanı: 40,000 Dolar

    Bu seferki ise 1963 yılından, bulunması çok zor ve iyi durumda bir Örümcek Adam çizgiromanı. "Amazing Spider-Man" serisinin ilk fasikülüne almak isterseniz buraya tıklayın.

    Gitar: 60,000 Dolar

    Ünlü eski Beatles üyesi, sanatçı Paul McCartney tarafından 2006'da Ohio'da bir konserde kullanılmış ve imzalanmış bir Squier gitara 60,000 Dolar vermek için buraya tıklayın.

    7 Adet Beyzbol Kartı: 83,500 Dolar

    Amerika'nın en sevdiği spor olan Beyzbol'un ünlü oyuncuları da altın değerinde. Efsane oyuncu Mickey Mantle'ın imzaladığı orijinal yedi adet karta bakmak için buraya tıklayın.

    Kol Saati: 117,666 Dolar

    Patek Phillipe markasından "Grand Complication Men's Platinum" erkek kol saati, değerli taşlarla süslü ve hemen tıklayıp satın alabilirsiniz.

    Çocuk Kitabı: 128,537 Dolar

    Son baktığımızda çocuk kitapları bu kadar pahalı değildi ama herhalde satıcısının bir bildiği vardır. veya yanlış bir giriş yapılmış da olabilir, buraya tıklayıp siz kendiniz karar verin.

    Kristal Koltuk: 140,000 Dolar

    Asfour Crystal firmasının ürettiği "Tut Anhk Amon Chair" ne kadar rahat bilemiyoruz ama kristalden de olsa bize bir pahalı gibi geldi, buraya tıklayıp görebilirsiniz.

    Beyzbol Sopası: 167,083 Dolar

    Buyrun beyzbol meraklılarına bir pahalı ürün daha. ABD "Baseball Hall of Fame"de yer alan Ty Cobb ve Joe Sewell'in kullandığı beyzbol sopasını isteyenler buraya tıklasınlar.

    PlayStation 1 Emülatörü: 300,000 Dolar

    Neden korsan oyun almayalım, orijinal oyun alalım diyoruz, işte sebebi böyle acayip ürünler. PlayStation 2 konsolda, eski PlayStation 1 oyunlarını oynamanızı sağlayan "PS2 Breaker Disc Pro" ve adaptörüne 300,000 Dolar vermek için hemen tıklayın!

    Kristal Tavuskuşu Heykeli: 400,000 Dolar

    Bu bir tavuskuşu heykeli ve kristalden yapılma. Sanat güzel tabii ama bu kadar pahalı olunca insan bir durup düşünüyor. Fazladan bir milyon Dolarınız varsa buraya tıklayıp bakabilirsiniz.

    The post Amazon'da Satın Alabileceğiniz Manasızca Pahalı 10 Ürün appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Amerika Birleşik Devletleri Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title