Haberler

Amatörün Şampiyonu Arguvan Belediyespor Oldu

Malatya Amatör Küme Büyükler Ligi’nin şampiyonu Arguvan Belediyespor oldu.

Malatya Amatör Küme Büyükler Ligi'nin şampiyonu Arguvan Belediyespor oldu.

Play-Off grubunda karşılaştığı 1966 Malatya Gençlikspor'u 4-3 yenen Arguvan, şampiyon oldu. Normal sezonu B grubunda ikinci sırada tamamlayarak, Play -Off'lara kalan lacivert beyazlılar, play- Off müsabakalarında 3 maçın sonunda 7 puana ulaşarak şampiyonluk ipini göğüsledi. Play off grubunda 1932 Malatyagücü, Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, 1966 Malatya Gençlik ile yarışan Arguvan Belediyespor, ilk maçında 1932 Malatyagücü ile 1-1 berabere kalmış, ikinci maçında Hekimhan'ı 3 - 2 mağlup etmişti. Bugün oynanan son maçta 1966 Malatya Gençlik'i 4 - 3 mağlup eden Arguvan temsilcisi, 7 puana ulaşarak şampiyonluğunu ilan etti.

1932 Malatyagücü şansını kullanamadı

1932 Malatyagücü ise Arguvan ile final oynama şansını büyük bir sürprize imza atarak elinden kaçırdı. Hekimhan Girmanaspor'a 7 - 5 mağlup olan kırmızı beyazlıları play off'u 4 puanla 3. sırada tamamladı. 1966 Malatya Gençlik puansız sonuncu olurken Hekimhan 6 puanla Arguvan'ı takip etti. Malatya şampiyonu olan Arguvan Belediyespor, Yeşilyurt Belediyespor eğer BAL şampiyonu olamaz ise İnönü Üniversitesi ile BAL play out maçına çıkarak, BAL'a yükselme mücadelesi verecek. Yeşilyurt Belediyespor'un 3.Lig'e çıkması halinde ise Arguvan direkt BAL'a çıkacak. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşilyurt Hekimhan Arguvan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title