Haberler

Amatör Spora 'YILDIRIM' Destek

Güncelleme:

Yıldırım Belediye Başkanı, Yıldırım Belediyespor U17 futbol takımı ve ilçedeki diğer futbol takımlarının antrenmanlarını ziyaret ederek başarılar diledi.

'Sporun yeni merkezi Yıldırım' hedefiyle ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine desteğini sürdüren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, amatör liglerde mücadele veren Yıldırım Belediyespor, Değirmenlikızık Spor Kulübü ve Hacivat Spor Kulübü futbol takımlarının antrenmanlarını ziyaret etti. Antrenman öncesi futbolcularla bir araya gelen Başkan İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım Belediyesi olarak yeni dönemde spora ve sporcuya desteklerinin her zamankinden fazla olacağını söyleyerek; "Genç nüfusun yoğun olduğu Yıldırım'da çocuklarımızın, gençlerimizin spor yapması için tesis ve malzeme yardımı anlamında tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz" dedi.

'SAĞLIKLI VE GÜÇLÜ NESİLLER YETİŞTİRECEĞİZ'

Yıldırım'ın çehresini değiştirecek projelerde, spor yatırımlarının önemli bir yer tuttuğunu belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Sporun ve sporcunun dostu Yıldırım'ı oluşturma adına uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacak 5 bin kişilik spor salonunu ve içerisinde spor lisesi ile futbol sahaları olan 'spor kampüsü'nü ilçemize kazandıracağız" diye konuştu. Yıldırım'da her yaştan vatandaşı sporla buluşturmayı da hedeflediklerini söyleyen Başkan Edebali, "7'den 70'e her Yıldırımlı sporla iç içe yaşayacak. Geleceğimizi teminat altına alacak, sağlıklı ve güçlü nesilleri yetiştirmek adına Yıldırım Belediyesi olarak yeni spor alanlarını hizmete açmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, antrenman sonrası Yıldırım Belediyespor U17, Değirmelikızık Spor Kulübü ve Hacivat Spor Kulübü futbolcularına Bursaspor ve Yıldırım Belediyespor atkıları hediye ederek baklava ikram etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Hakkı Edebali Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title