Haberler

Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı

Bilecik İl Özel İdaresi katkılarıyla amatör spor kulüplerine spor malzemesi dağıtımı ve fitnes salonunun açılışı yapıldı.

Bilecik İl Özel İdaresi katkılarıyla amatör spor kulüplerine spor malzemesi dağıtımı ve fitnes salonunun açılışı yapıldı.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, bugün iki güzelliği bir arada yaşadıklarını ifade ederek, "Bir yandan sporcuların fidanlığı olan amatör spor kulüplerine bütçe imkanları ölçüsünde malzeme yardımı yaparken, bir yandan da kısa süre önce hizmete açılan salona yeni bir fonksiyon kazandırarak, spor merkezinin açılışını gerçekleştirdik" dedi.

Eski binaların onarılarak, daha işlevsel hale getirilirken diğer taraftan da yeni binalara fonksiyon kazandırıldığını belirten Vali Nayir, "Bu güzellikleri yaşarken İstanbul'da yaşadığımız terör olayının da acısını ve hüznünü beraber hissediyoruz. Temennimiz, terörden ve acılardan uzak spor güzellikleri yaşayacağımız bir ülkeye en kısa sürede kavuşmak" ifadesinde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız da sporun 7'den 70'e insanların yapması gereken gerçek olduğunu vurgulayarak, "Özellikle teknolojinin getirmiş olduğu kolaylıktan dolayı spor zaruret haline gelmiştir. Amatör spor kulüplerimiz de, gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan koruyarak onlara sağlıklı ortamlar sağlayan kuruluşlardır" diye konuştu.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Emniyet Müdür Vekili Hicri Görgün, İl Genel Sekteri Halis Nalbant, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, daire müdürleri ve Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun ile İl Özel İdaresi personelinin de katıldığı törende, il ve ilçede faaliyet gösteren 15 amatör spor kulübüne futbol malzemesi verildi.

Kaynak: AA / Spor

Ahmet Hamdi Nayir Bilecik Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title