Haberler

Amatör Spor Kulüplerine Maddi Destek

EDİRNE (AA) – Edirne Belediyesi amatör spor kulüplerine maddi destekte bulundu.

EDİRNE (AA) – Edirne Belediyesi amatör spor kulüplerine maddi destekte bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı İbrahim Acar ve ASKF Başkan Yardımcısı Mustafa Emre Alp ASKF binasında Edirne'de faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüpleriyle bir araya geldi.

Gürkan, burada yaptığı konuşmada belediyenin imkanları ölçüsünde faaliyet gösteren tüm amatör spor kulüplerine destek vermeye çalıştıklarını söyledi.

Kulüplere yardımların bir kriter çerçevesinde yapıldığını ifade eden Gürkan, şunları kaydetti:

"Amatör spor kulüpleri temsilcileriyle bir kriter belirleme ekibi kuralım, sizler bu kriterleri belirleyin ve biz bu kaynakları bu kriterlere göre dağıtalım diye bir karar almıştık. Sizlerin arasında ki 3 arkadaşımız kulüplerin tamamı ile konuşarak bir liste hazırlamışlar. Bizlerde bu listeleri inceledik, arkadaşlarımızın yaptığı bu çalışmayı hiç değiştirmeden onaylayarak, transfer dönemi bitmeden destekleri vermek istedik. Bu dönemdeki transfer çalışmaları için katkılarımızı sunacağız. Bugün verdiğimiz katkıları 2017'nin ikinci diliminde yüzde 50 attırarak, sizlere destek vereceğiz. Bugün 5 bin lira alan kulübümüz ikinci dilimde 7 bin 500 lira destek alacak."

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İbrahim Acar da verdiği destekten dolayı Edirne Belediye Başkanı Gürkan'a teşekkür etti. 36 kulübe yaklaşık 85 bin lira maddi destekte bulunuldu.

Kaynak: AA / Spor

Edirne Belediyesi Recep Gürkan İbrahim Acar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title