Haberler

Amatör Ruh ile Gelen Şampiyonluk

2.Amatör Küme Büyükler Liginde şampiyon olarak adını 1.Amatör Küme Büyükler Ligi’ne yazdıran Arguvan Belediyespor’da Futbol Şube Sorumlusu Serdar Karakuş, şampiyonluk sevincini İHA muhabiriyle paylaştı.

2.Amatör Küme Büyükler Liginde şampiyon olarak adını 1.Amatör Küme Büyükler Ligi'ne yazdıran Arguvan Belediyespor'da Futbol Şube Sorumlusu Serdar Karakuş, şampiyonluk sevincini İHA muhabiriyle paylaştı.

Şampiyon olabilmek için çok çalıştıklarını kaydeden Karakuş, haklı bir şampiyonluk sevincini yaşadıklarını kaydetti. Karakuş, "Geçtiğimiz yıl kurduğumuz Arguvan Belediye Spor Kulübü kıl payı kaçırdığı şampiyonluğu bu yıl daha fazla çalışarak, daha fazla isteyerek ligin bitimine 1 hafta kala yaşadı ve tüm Arguvan halkını mutlu etti. Arguvan futbolu iyi bilen, destekleyen bir ilçe olduğu için her maç yağmur demeden, çamur demeden statlara gelerek desteklerini her zaman gösterdi. Tüm taraftarımıza ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum. En son 90'lı yılların başında böyle bir sevinç yakalayan Arguvan şehrimize bu şampiyonluk çok yakıştı. Tamamen amatör ruh ile sahada mücadele eden, alın teri döken, canını dişine takan birlik ve beraberliğin simgesi olan futbolcularımıza, bu ruhu aşılayan teknik heyetimize, bu şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulu olarak her zaman takımımızın yanında olduk. Önümüzdeki sezon 1. Amatör Ligde mücadele edeceğiz. Malatya 1. amatör de Fair-play ruhu ile maçlara hazırlanarak örnek bir takım profili ortaya koymaya devam edeceğiz. Bizlere her zaman destek veren Arguvan Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Mehmet Kızıldaş'a, ana sponsorumuz Abbas Waffle'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

"BU ŞAMPİYONLUĞU CAMİAMIZA ARMAĞAN EDİYORUM"

Kulübün Teknik Sorumlusu Ali Turgut ise, "Bizlere güvenerek bu takımı emanet eden ve sezon boyunca bizlere her türlü desteği sunan başta Arguvan Belediye Spor Kulübü Başkanımız Kanber Yıldırım olmak üzere tüm yöneticilerimize, bu başarıda büyük emekleri olan sporcularıma, kulüp personelleri ve yardımcı antrenörlerime, şoförden tutun da malzemecisine kadar bütün camiamıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluğu camiamıza armağan ediyorum. Önümüzdeki sezon için takımın iskeletini bozmadan, ihtiyaç duyulan mevkilere transferler yaparak kadromuzu çok daha güçlendireceğiz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Arguvan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title