Haberler

Rize'de Amatör Maçta Olay

Güncelleme:

Rize'de, 1. Amatör Ligi B Grubunda Aşıklarspor ile Veliköyspor takımları arasındaki karşılaşma, taraftarların hakeme gösterdiği tepki nedeniyle tatil edildi.

Rize'de amatör maçta olay- Rize 1. Amatör Ligi B Grubu'nda Aşıklarspor ile Veliköyspor takımları arasında oynanan maç, taraftarların hakeme tepki göstermesi nedeniyle tatil edilince arbede yaşandı- Bazı futbolcuların hakeme yönelmesi üzerine statta bulunan bir polis memuru havaya ateş ettiRİZE (AA) - Rize'de, 1. Amatör Ligi B Grubu'nda Aşıklarspor ile Veliköyspor takımları arasındaki karşılaşma, taraftarların hakeme gösterdiği tepki nedeniyle tatil edildi. Kararın ardından saha içinde yaşanan arbedeyi önlemeye çalışan bir polis, havaya ateş etti.Aşıklarspor ile Veliköyspor takımlarının Güneysuspor Sosyal Tesisleri'nde yaptığı ve 2-2'lik skorla devam eden maçın 77. dakikasında hakem, taraftarların gösterdiği tepki nedeniyle maçı durdurdu. "Maçı tatil ettiğini" bildirerek yardımcılarıyla birlikte soyunma odasına hareket eden hakemin çevresini sarar Aşıklarspor futbolcular, tepki gösterdi. Hakemin güvenli şekilde sahadan ayrılmasına çalışan polislerden biri, yaşanan arbede sırasında havaya ateş etti.Soyunma odasına giden hakemler, daha sonra polis nezaretinde stattan ayrıldı.Aşıklarspor Kulübü Başkanı Muhammet Ali Yıldız, yaptığı açıklamada hakeme tepki gösterdi.Yıldız, "Hakem ne bize ne de rakip takımın hocasına bir şey söylemeden gözlemciyi yanına çağırarak maçı tatil etti. Futbolcu arkadaşlarımız da hakeme yöneldiği sırada bir polis memuru, Rize gibi bir yerde havaya üç el ateş etti. Bize yapılan bu oyunun gerekçesini merak ediyoruz. Hakkımızı aramak için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu. .

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title