Haberler

Amatör Maçta Çıkan Kavgada 2 Yaralı

Manisa 1. Amatör Küme U-19 Ligi'nde yaşanan kavgada Turgutlu temsilcisi Selvilitepespor'dan iki futbolcu yaralanarak hastanelik oldu.

Manisa 8 Eylül Stadyumu'nda geçtiğimiz Çarşamba günü oynanan Donatımspor ile Selvilitepespor U-19 ligi müsabakasının 65. dakikasında iki takımın oyuncuları arasında çıkan kavga sonrasında Selvilitepesporlu 2 oyuncu çeşitli yerlerinden yaralandı ve kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

Yaşanan centilmenlik dışı olayla ilgili olarak açıklama yapan Selvilitepespor antrenörü Davut Mıdık, "Manisa'da oynadığımız Donatımspor müsabakasının 65. dakikasında rakibimiz 2-1 öndeyken yapılan faul sonrasında oyuncumuz sitem etti. Bu sitem sonrasında Donatımsporlu oyuncular kavga çıkartarak önce faule maruz kalan oyuncumuza daha sonrada tüm takımımıza saldırdılar. Donatımspor'un yedek kulübesi de kavgaya dahil olunca arbede büyüdü. Yaşanan bu üzücü olay sırasında hakemlerin ve güvenlik güçlerinin olaya müdahale etmemesi ise çok ilginç. Çocuk yaştaki sporcuları ayırmaya çalışmamalarını ayrıca kınıyorum. Kavga sonrasında yaşları 15 olan iki sporcum yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı. Hakemler maç sonrasında 18 oyuncunun lisansına aldı ve maç 65. dakikada iptal oldu. Yetkililerin bu duruma el koymalarını ve gerekli cezai işlemleri uygulamalarını istiyoruz. Federasyonun hakemler ve emniyet ekipleriyle ilgili de bu tutumlarından dolayı işlem başlatmasını istiyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Turgutlu Eylül Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title