Haberler

Amatör Maç Öncesi Polisten Biber Gazlı Müdahale

Maç sonu da kavga çıktıBurdur'un Bucak İlçesi'nde Bölgesel Amatör Ligi (BAL) karşılaşması öncesi kendilerine ayrılan tribün dolduğu için stada alınmayan taraftarlarla polis arasında tartışma çıktı.

Maç sonu da kavga çıktı

Burdur'un Bucak İlçesi'nde Bölgesel Amatör Ligi (BAL) karşılaşması öncesi kendilerine ayrılan tribün dolduğu için stada alınmayan taraftarlarla polis arasında tartışma çıktı. Polis, taraftarları biber gazı sıkarak dağıtırken, gazdan etkilenen 15 taraftar ambulanslarla hastaneye götürüldü.

BAL Ligi 7'nci Grup'ta lider Bucak Belediye Oğuzhanspor'un, sahasında 1 puan gerisindeki Isparta Davraz Spor'u konuk ettiği karşılaşmayı izlemek için Bucak İlçe Stadı'na gelen bir grup Ispartalı taraftar kendilerine ayrılan tribünün dolması nedeniyle dışarıda kaldı. Polis, barikat önünde bekleyen taraftarların içeri alınmasına izin vermedi. Bu arada taraftarlarla polis arasında tartışma çıktı. Olayların büyümemesi için polis dışarıda hazır bekleyen TOMA ile taraftarlara biber gazlı müdahalede bulundu. Biber gazlı müdahale sonrası taraftarlar dağılırken, gazdan etkilenlere ilkyardımı arkadaşları yaptı. Gazdan etkilenen taraftarlar stattaki çeşmelerden suyla yüzünü yıkarken, bazılarının gözlerine de limon suyu ve damlayla müdahale edildi. Gazdan etkilenen 15 taraftar ise stada çağrılan ambulanslarla Bucak Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

MAÇ SONU KAVGA ÇIKTI

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 7'nci Grup'ta lider Bucak Belediye Oğuzhanspor ile takipçisi Isparta Davraz Spor arasında Bucak İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından da taraftarlar arasında taşkınlık yaşandı. Isparta Davraz Spor'un 43'üncü dakikada Koray, 54'üncü dakikada ise Ünal'ın ayağından bulduğu gollerle 2-0 galip tamamlayıp, liderliğe yükseldiği karşılaşma sonrası iki takım taraftarları arasında kavga çıktı. Taşlı kavgada iki taraftar başlarından yaralandı. Stadyumun içinde tribünlerin arka tarafındaki boşluk alanda çıkan kavgayı statta hazır bekleyen itfaiye ekipleri su sıkarak ayırmaya çalıştı. Olayların yatışmasının ardından yaralı 2 taraftar ambulansla Bucak Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bucak Devlet Hastanesi Isparta Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title