Haberler

Amatör'de İhmal Ölüm Getirdi

Güncelleme:

Kağıthane Nurtepe Stadı'nda oynanan maçta kalp krizi geçiren konuk ekibin yöneticisi Turgut Şen hayatını kaybetti. Alanda sağlık ekibi bulunsaydı; bu kayıp yaşanmayacaktı.

Süper Amatör Ligi 7. Grup'ta Günyamaçspor'un Selimpaşaspor'u önceki gün Kağıthane Nurtepe Stadı'nda ağırladığı maçta büyük bir ihmal sonunda acı bir kayıp yaşandı. Konuk takımın yöneticisi Turgut Şen, kalp krizi geçirmesinin ardından hayatını kaybetti ve maç tatil edildi.

"GÖĞSÜM AĞRIYOR" DEDİ YERE YIĞILDI

Görgü tanıklarının ifadesine göre; saha içinde fotoğraf çektikten sonra dışarıya çıkan Taş, karşılaşmanın 25'inci dakikasında, "Göğsüm ağrıyor" dedikten sonra yere yığıldı.

SAĞLIK PERSONELİ BULUNAMADI

Olay üzerine statta doktor ve sağlık personeli arandı ancak bulunamadı. Stada çağırılan ambulans 35 dakika sonra olay yerine geldi fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen Turgut Şen kurtarılamadı. Emekli öğretmen olan Şen, kendisine geç müdahale edilmesi sebebiyle hayata döndürülemedi.

DÜN TOPRAĞA VERİLDİ

Acı olayın ardından Turgut Şen'in naaşı, Zincirlikuyu Cenazeevi'ne, oradan da Selimpaşa'ya götürüldü. Şen'in cenazesinin, dün öğle namazına müteakip Selimpaşa Merkez Camii'nden kaldırıldığı ve Selimpaşa Mezarlığı'nda toprağa verildiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Turgut Şen Kağıthane Selimpaşa Nurtepe Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

ÖZEL HAREKATCI...:

TÜRK FUTBOLNUNDAN NE BEKLERSİN. . . . ALLAH RAHMET EYLESİN HOCAMMM. .

4
10
yanıtYanıtla
ahmet:

''alanda sağlık ekibi bulunsa bu kayıp yaşanmayacaktı'' manşeti çok iddialı olmuş. aniden yere yığılan adamı hastane şartlarında döndürmek bile zorken, sahadaki sağlıkçı ne yapsın. amerikan filmi değil bu, hayat böyle.

7
1
yanıtYanıtla
Burcu:

Belki hayata dönmeyecekti ama sağlık ekibi bulunmadan maçlar başlatılamaz. Senin adam diyerek geçtiğin kişi bizim için insan ve amcam. Empati kurmayı öğrenerek yaşamalısın. Umarım böyle acı bir durumla sınamaz yaradan seni.

yanıt0
yanıt0
mahmut:

Ya bu is Futboluna da da fazla Ambulans 35 dakika sonra gelmis bu ne bicim is yahic gelme daha iyi AvusturYA;almanya, Hollanda Yani Avrupa da 3ile 5 Dakika arasi orda Ambulans bu ne demek ya 35 dakika sonra geldi is te bu illeri türkiye illeri Demokrasi dedikleri bu demek

3
3
yanıtYanıtla
Son Urfali:

Amatörlere gerekli destek sağlanmış olsa ne bu olay meydana gelirdi ne de benim ülkem emekliler cenneti olurdu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title