Haberler

Amasya Valisi Çomaktekin Açıklaması

Vali İbrahim Halil Çomaktekin, engelli öğrencilerin kendilerini geliştirmeye devam ettiklerini söyledi.

Vali  İbrahim Halil Çomaktekin, engelli öğrencilerin kendilerini geliştirmeye  devam ettiklerini söyledi.

Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Mürsel Topsakal ve Özel İnsanlar İçin Özel Tasarımlar Eğitim Projesi kapsamında Almanya'nın Dorsten kentinde 21 günlük staj eğitimine katılan engelli öğrenciler, Vali Çomaktekin'i makamında ziyaret etti.

Engelli öğrencilerin bu proje kapsamında alacakları eğitimin ve burada edindikleri tecrübenin, onların ufuklarını açacağını ifade eden Çomaktekin, "Bu önemli projenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Devlet olarak daima engelli bireylerin gelişimleri ve sosyal hayatta daha fazla yer almaları için çalışıyoruz. Bu proje ile engelli öğrencilerimizin özgüvenlerinin artması ve toplum içerisinde söz sahibi olmaları amaçlanmıştır" dedi.

Topsakal ise Amasya Mesleki Eğitim Merkezi, Osman Yıldırım Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Amasya Endüstri Meslek Lisesi ve Gümüşhacıköy Mesleki Eğitim Merkezi'nin ortak projesiyle 28 engelli öğrencinin, Almanya'da mesleki eğitim aldığını bu sırada  Hollanda, Fransa ve Belçika gibi çeşitli ülkeleri de gezme fırsatı yakaladıklarını söyledi.

Kaynak: AA / Yerel

Almanya Amasya Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

Acı Ama Gerçekler.:

Acı ama Gerçekler. Görmeniz Dileğiyle. Sayın Valim, Kabuğundan çıkıp bir halkın içine girseniz. Devletin topladığı vergilerle, size emanet edilen Vakıf paraları ne oluyor. kimler haraç mezat kullanıyor. bir baksanız, Adamlar Sakatlara yardım yapıyorlar. Sonra ellerinden alıp. Okçuluk için Harcıyorlar. Bakanlıktan gelen paralar. İllegal inşaat aktarılıyor. Sonrada, bu parayı temin etmek için Muhtarlardan, Memurlardan Zorunlu bağışlar toplanarak telafi edilmeye çalışılıyor. Yapılmayan yardımlar için İllegal faturalar düzenlenip. gerçekten yapılmış gibi gösteriliyor. ve o paralar, Orman işletmenin deposunda. (Ulubelde) Meze yapılıyor. Sayın valim. Yerinizden kalkınızda bir etrafınıza bakınız. Kim kimi kandırıyor. Kim kime İftira atıyor. Önünüze gelen her yazının bir vebali var görmeniz dileğiyle. Hayırlı cumalar

0
0
yanıtYanıtla
IV.Murat Osmanlının 17, padişahı.:

Sayın Valim, Tarih Yapılan Doğruları da Yanlışları da En doğru bir şekilde yargılayacaktır hiç şüphesiz, Tarihin yargılamadığı hiç bir nesil doğruyu bulamamıştır. Bir Vali olarak Yetkim var diyerek Araştırmadan, Aslını öğrenmeden Alacağın (Aldığın) bir Beddua sizi tarihin her safhasında yargılayacağı gibi. Allah huzurunda da yargılanmaktan alı koymayacaktır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title