Haberler

Amasya Valiliği Seçim Harekat Merkezi Oluşturdu

Güncelleme:

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, 30 Mart'ta yapılacak mahalli idareler genel seçimleri öncesi alınacak güvenlik tedbirlerine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Valilik bünyesinde seçim harekat merkezi oluşturulduğunu belirten Vali Çomaktekin, "Uzun bir süredir başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere, diğer ilgili bütün birimlerle, gerek il merkezinde gerekse ilçelerde ve en ücra noktalarda vatandaşlarımızın oylarını huzur ve güven ortamı içerisinde kullanabilmeleri ve milli iradenin sandığa sağlıklı bir şekilde yansıtılabilmesi için gerekli bütün çalışmalarımızı yaptık" dedi.

Özellikle engelliler ve yaşlıların oy kullanacakları yerlere ulaşımında titizlik gösterilmesiyle ilgili tedbirlerin düşünülürken seçim harekat merkezinin de 30 Mart Pazar günü 24 saat boyunca bütün iletişim kanallarının açık tutulacağını, basınla da iletişim halinde olunacağını anlatan Çomaktekin, "Bu faaliyetin en iyi ortamda sağlanabilmesi için büyük bir özveri ile çalışma içerisinde olacağız. Sizlerin de bizlerle iletişim halinde olmanız bizim için çok önem arz ediyor. Bir ihtiyacınız olduğunda bizlerle temasa geçebilirsiniz. İnşallah, huzur ve saadet şehri olan Amasya'ya yakışacak şekilde, huzur ve güven ortamı içerisinde bu demokratik görevimizi yerine getireceğiz. Şimdiden bütün kurumları gösterecekleri özverili çalışmadan ötürü kutluyorum" diye konuştu.

Toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamdi Yanık da katıldı. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

amasya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title