Haberler

Amasya Taşova Yibo'de Hedef Bursa'ya Galibiyetle Dönmek

Amasya Taşova YİBO Sportif Direktörü Şenel: "Takımımızın kalitesine ve gücüne güveniyoruz.

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde haftayı İstanbul Anafen Koleji galibiyetiyle kapatan Amasya Taşova YİBO'da hedef, Nilüfer Belediyespor maçından galibiyetle ayrılmak.

Takımın sportif direktörü Sercan Şenel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Anafen Koleji maçında galip gelerek iki puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Rakibin kadrosunda eksiklikler olmasına rağmen ilk yarıda zorlandıklarını dile getiren Şenel, "İlk devre 15-15 berabere sona erdi. ikinci yarıda kadromuzun daha tecrübeli ve kaliteli olması nedeniyle maçtan galip ayrıldık" dedi.

Şenel, Nilüfer Belediyespor ile yarın deplasmanda karşılaşacaklarını, bu maça hazırlanmak için çok zamanlarının bulunmadığını ifade etti.

Antrenman yapamadan maça çıkacaklarını anlatan Şenel, şöyle konuştu:

"Rakibimiz de bizim gibi hafta sonu maç yaptı. Onların da fazla çalışmaya vakti yok. Takımımızın kalitesine ve gücüne güveniyoruz. Amacımız Nilüfer Belediyespor deplasmanından galibiyetle dönmek. Kadromuzda bulunan oyuncularımız bu tür maçların üstesinden gelecek kalite ve tecrübeye sahip." - Amasya

Kaynak: AA / Spor

Sercan Şenel Taşova Amasya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title