Haberler

Amasya Taşova Yibo'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Hentbol Erkekler Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Hentbol Erkekler Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Amasya Taşova YİBO'nun sportif direktörü Sercan Şenel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2016-2017 sezon hazırlıklarına takıma yeni kazandırdıkları oyuncularla başladıklarını söyledi. İlk hedeflerinin geçen sezon yakaladıkları başarıyı tekrarlamak olduğunu belirten Şenel, şöyle devam etti:

"Amasya Taşova YİBO olarak Süper Lig'de üçüncü sezonumuzu geçireceğiz. Hem ikinci ligde, hem birinci ligde, hem de Süper Lig'de başarılı olmamızın nedeni hem sporcularımızla, hem de taraftarlarımızla bir aile gibi olmamız. Her takımda olduğu gibi bizde de bazen sıkıntılar oluyor ama bu sıkıntıları dışa vurmadan içimizde çözmeye gayret ediyoruz. Takım olarak yeni sezona başlarken birlikte çalıştığımız Hakan Günal hocamızın yerine takımın başına Sırp Milli Takımı'nda da görev yapmış Vladimir Piki Stanojeviç'i getirdik."

Yeni sezona başlarken takım iskeletinin yüzde 90'ını koruduklarını anlatan Şenel, şunları kaydetti:

"Bursa Nilüfer Belediyespor'dan Çetin Çelik, Romanya'nın AHC Dunarea Calarasi takımından Oleksandr Yuzhbabenko ve Göztepe'den kaleci Stanko Kljajic ile anlaşarak kadromuzu daha da güçlendirmeye çalıştık. Amasya Taşova YiBO olarak 2016-2017 sezonunda sorumluluğumuz daha fazla. Bu sezon üç kulvarda birden mücadele edeceğiz. Bu zorlu süreçte sıkıntı çekmemek için çalışıyoruz. İnşallah yeni sezonda da başarılı maçlar çıkartıp küçük ilçenin büyük yürekli insanlarını mutlu ederiz."

Kaynak: AA / Spor

Sercan Şenel Taşova Amasya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title