Haberler

Amasya Taşova Yibo Başkanı Sayar Açıklaması

Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'da kulüp başkanı Ömer Sayar, "İki sezondur mücadele ettiğimiz Süper Lig'de tecrübe kazandık.

Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'da kulüp başkanı Ömer Sayar, "İki sezondur mücadele ettiğimiz Süper Lig'de tecrübe kazandık. Bu sezon hedefimiz kazandığımız tecrübeyle lig sıralamasında daha üst sıralarda yer almak." dedi.

Sayar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, EHF Challenge Kupası'nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Geçen sezon oyuncu sayısındaki sıkıntıyı çekmemek için bu sezon kadrolarını geniş tutmaya çalıştıklarını belirten Sayar, "Her takımda olduğu gibi bizim takımımızda da sezon başında bazı değişiklikler oldu. İki sezondur bize büyük başarılar kazandıran Hakan Günal hocamız Kastamonu Belediyespor'a gitti. Teknik direktörlüğe Vladimir Piki Stanojevic'i getirdik." diye konuştu.

Yeni antrenörlerinin hırsı ve çalışma azmi ile yeni sezonda daha büyük başarılar kazanacaklarına inandıklarını dile getiren Sayar, "İki sezondur mücadele ettiğimiz Süper Lig'de tecrübe kazandık. Bu sezon hedefimiz kazandığımız tecrübeyle lig sıralamasında daha üst sıralarda yer almak. Takımı, Bursa Nilüfer Belediyespor'dan Çetin Çelik, Romanya'dan Oleksandr Yuzhbabenko, Göztepe'den kaleci Stanko Kljajic ve Antalyaspor'dan Adnan Tayfur ile güçlendirdik." değerlendirmesinde bulundu.

Ömer Sayar, taraftarın desteğine her zaman güvendiklerini vurgulayarak, "Yeterli sponsor desteğini bulamıyoruz.

Her zaman bizim en büyük gücümüz ve desteğimiz cefakar taraftarımızdır. Bu sezon da inşallah taraftarımız bizim itici gücümüz olacaktır. Özellikle son iki sezonda bu zorlu yolda bize destek olan tüm kurum, kuruluş ve kişilere sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Taşova Amasya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title