Haberler

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi 62. Genel Kurulu

Eski Devlet Bakanı ve önceki dönem Belediye Başkanı Özarslan, Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimlerinde aday olduğunu açıkladı

Eski Devlet Bakanı ve önceki dönem Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan, önümüzdeki hafta sonu düzenlenecek olan Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi 62. Genel Kurulu'nda aday olduğunu açıkladı.

Hakimiyet Parkı'ndaki bir işletmede çiftçiler ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Özarlan, çiftçilerden aldığı destek ile Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifine talip olduğunu ifade etti.

Amacının hizmet olduğunu ifade eden Özarslan, "Amasyamıza farklı bir alanda hizmet etmek üzere yola çıktık. Amasyamız tarım bölgesidir. Pancar bu bölge açısından önemli bir gelir kaynağı. Bu alanda devrim yaratacak hizmetler yapmak istiyoruz. Çiftçinin ve üretecilerimizin desteği ile Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifine hizmet etmek üzere aday oldum" dedi.

Bakanlık ve Belediye başkanlığı yapmış birisinin Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi yönetimine talip olmasını yadırgayanlar olacağını belirten Özarslan, "Biz hizmet adamıyız. Hizmetin küçüğü büyüğü olmaz" dedik ve kolları sıvadık. Amasya'ya bakanlık ve belediye başkanlığı yaptığım dönemde çok önemli hizmetler yaptık. Arkadaşlar hizmet çok önemli bir şeydir. Hizmet kutsal bir görevdir. 100 bin'e yakın çiftçimizi bünyesinde barındıran Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifine hizmet etmek çiftçilerimize yardımcı olmak bana göre bizim yapacağımız en son görevlerden birisi olacaktır" diye konuştu.

Özarslan, Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifinde çok büyük hizmetlere imza atacaklarını belirterek, Amasya Şeker Fabrikası'nın da çalışma kapasitesini arttırmaya yönelik önemli projelerininin olduğunu söyledi.

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi 62. Genel Kurulu'nda İsmet Özarslan'ın yanı sıra mevcut başkan Hüseyin Fakı ve Muammer Öcal'ın aday olduğu öğrenildi. - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

İsmet Özarslan Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title