Haberler

Amasya'dan Nusaybin'deki Güvenlik Güçlerine 1 Kamyon Meyve Gönderildi

Amasya Hal Derneği üyeleri ile komisyoncular tarafından Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde görev yapan polis ve askerlere bir kamyon meyve gönderildi.

Amasya Hal Derneği üyeleri ile komisyoncular tarafından Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde görev yapan polis ve askerlere bir kamyon meyve gönderildi.

Amasya'da Hal Derneği üyesi hal esnafı ve komisyoncular tarafından terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek vermek için bir kamyona çeşitli meyveler kasalarla yüklendi. Ardından Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde görev yapan polis ve askerlere ulaştırılmak üzere gönderildi. Amasya Hal Derneği Başkanı Bekir Kodak, terörle mücadele eden polis ve askere hal esnafı olarak destek olmak istediklerini belirterek, şöyle dedi:

"Komisyoncularımızla birlikte Amasya Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün önderliğinde mevsiminde yetişen meyvelerden bir kamyon hazırladık. Bu kamyonu dualar ile Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde görev yapan polis ve askerlerimize gönderdik. Afiyetle yesinler. Polis ve askerlerimiz için hazırladığımız meyvelerin gönderilmesinde emeği geçen Amasya Belediyesi'ne, Amasya Emniyet Müdürlüğü'ne ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz."

- Amasya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nusaybin Mardin Amasya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title