Haberler

Amasya'da Telefon Dolandırıcılığı

Amasya'da telefonda kendilerini polis ve cumhuriyet savcısı olarak tanıtıp yaşlı adamı dolandırdığı iddia edilen şüpheliler yakalandı.

Amasya'da telefonda kendilerini polis ve cumhuriyet savcısı olarak tanıtıp yaşlı adamı dolandırdığı iddia edilen şüpheliler yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Amasya'da yaşayan İbrahim Coşkun'u (80) telefonla arayarak kendilerini polis ve cumhuriyet savcısı olarak tanıtan Osman T. ve İsmail D, bir banka soygununda isminin geçtiğini söyledi.

Telefonda 3 saat civarında oyaladıkları Coşkun'u ikna eden zanlılar, 2 bin 250 lira ile eşine ait yaklaşık 10 bin lira değerindeki ziynet eşyalarını kendilerine vermesini sağladı. Coşkun, daha sonra oğlu Davut Coşkun'u  arayarak durumu anlattı. Babasının dolandırıldığını anlayan Coşkun, polise bilgi verdi.

Harekete geçen polis ekipleri, kimliğini tespit ettiği zanlıları Mecitözü Kavşağı'nda yakaladı. Emniyete götürülen zanlılar, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlıların yanında bulunan altın ve para ise polis tarafından Coşkun'a teslim edildi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

İbrahim Coşkun Amasya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title