Haberler

Amasya'da Ramazan Fener Alayıyla Karşılandı

Güncelleme:

AK Parti Genel Sekreteri İpek'in de katıldığı fener alayında izciler tarafından hazırlanan "Hoşgeldin ya Şehr i Ramazan" ateşi yakıldı.

Amasya Belediyesi'nce düzenlenen ramazan ayı etkinlikleri, fener alayıyla başladı.

İstasyon Köprüsü'nde Yavuz Sultan Selim Meydanı'na kadar mehteran ekibiyle birlikte yapılan fener alayı yürüyüşüne AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan ayında dayanışma ve yardımlaşmanın doruğa çıktığını ifade eden Özdemir, "Ramazanı yine coşkuyla karşılıyoruz. Fener alayımıza teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. 1 ay boyunca güzdüzleri oruçlarımızı tutup akşamları teravih namazımızı kılacağız. Namazın ardından Şehzadeler Gezi Yolu'nda çok çeşitli etkinliklerimiz olacak. Hepinizi bekliyoruz" dedi.

İl Müftüsü İsmail İpek'in yaptığı duanın ardından "Hoşgeldin ya Şehr-i Ramazan" ateşi yakıldı, havai fişek gösterisi gerçekleştirildi.

Kaynak: AA / Yerel

Cafer Özdemir Haluk İpek Ak Parti Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title