Haberler

Amasya'da Milli Eğitim İl Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Milli Eğitim İl Danışma Kurulu toplantısı, Vali İbrahim Halil Çomaktekin başkanlığında yapıldı.

Milli Eğitim İl Danışma Kurulu toplantısı, Vali İbrahim Halil Çomaktekin başkanlığında yapıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan toplantıya, Vali Çomaktekin'in yanı sıra Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, Amasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Murat Gökdere, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem, kurum müdürleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Çomaktekin, yaptığı konuşmada,  2014-2015 eğitim ve öğretim yılını Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak başarılı şekilde geçirdiklerine inandıklarını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarının, yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlıklar yapmaya başladığını hatırlatan Çomaktekin,

"Geçen yılın bir değerlendirmesini yapıp, güzel ve eksik tarafları değerlendirerek yeni bir sayfa açacağız. Önümüzdeki dönemde eğitim kalitesinin arttırılması ve öğrencilerimizin daha da başarılı olabilmesi için nelerin yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunulacağız" dedi.

Toplantı yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Toplantı sonunda Zübeyde Hanım Üçler İlkokulu'nda incelemelerde bulunan Çomaktekin, okulun genel durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Gökdere Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title