Haberler

Amasya'da Mehmetçikler Yemin Etti

Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı’nda 1996/3 dönem acemi ve 364. kısa dönem erlerden oluşan 2 bin 121 Mehmetçik yemin ederek vatani görevlerinin ilk bölümünü tamamladı.

Amasya 15. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'nda 1996/3 dönem acemi ve 364. kısa dönem erlerden oluşan 2 bin 121 Mehmetçik yemin ederek vatani görevlerinin ilk bölümünü tamamladı.

General Hikmet Akıncı Kışlası'ndaki törende tugaya ilk katılan ve eğitim sürecini başarıyla tamamlayan askerlere hediye ve teşekkür belgeleri Vali Salih Işık, Tugay Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur ve Belediye Başkanı Cafer Özdemir tarafından verildi.

Tugay Komutanı Uğur, askerlerin askerlik süresince bu kutsal hizmeti en iyi şekilde yerine getirerek sonraki arkadaşlarına gururla ve onurla devredeceklerine yürekten inandığını belirtti.

Çok sayıda davetlinin izlediği tören geçişinin ardından ailelerin çocuklarıyla buluşması sırasında duygusal anlar yaşandı. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cafer Özdemir Hikmet Akıncı Zafer Uğur Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title