Haberler

Amasya - Arınç: Yanlış Yapmış Olsaydım, Millet Bana Yüzde 50 Oy Vermezdi

Arınç: Yanlış yapmış olsaydım, millet bana yüzde 50 oy vermezdi (ek) ARINÇ STK TEMSİLCİLERİYLE BİRARAYA GELDİ Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Amasya'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle akşam yemeğinde biraraya geldi.

Arınç: Yanlış yapmış olsaydım, millet bana yüzde 50 oy vermezdi (ek)

ARINÇ STK TEMSİLCİLERİYLE BİRARAYA GELDİ

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Amasya'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle akşam yemeğinde biraraya geldi. Kentteki bir düğün salonunda düzenlenen programda konuşan Bülent Arınç, bu seçimin Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Başkan olarak girmediği bir seçim olduğunu belirterek "Birileri bundan ümitleniyor. Boşuna ümitlenmesin biz hamd olsun güçlü bir siyasi partiyiz. Bu partiyi feragat büyütmüştür, fedakarlık büyütmüştür, 6 ay sonra Recep Tayyip Erdoğan Siirt'ten milletvekili oldu. Kendi aramızda konuşmaları dinliyorum. 'Abdullah Gül ne güzelde gidiyordu. Sanki bu devam etse daha iyi olacak. Tayyip beyden daha mı layık acaba falan' diye bir kısmı fitne bir kısmı da safiyane düşünceler, Abdullah beyin büyüklüğüne bakın 'Hayır' dedi. 'Bu onun hakkıdır. O bizim liderimizdir, bu işi benden çok daha iyi yapar' dedi. ve hamd olsun Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan oldu" diye konuştu.

Konuşmasının ardından Amasya Sakatlar Derneği Başkanı Abdullah Ayyıldız, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin bulunduğu kabartma tabloyu hediye etti. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, buradaki program sonrasında karayolu ile Ankara'ya gitmek üzere kentten ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bülent Arınç Amasya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title