Haberler

Amasra Belediyesine 2 Yeni Araç

Amasra Belediyesi, daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak için araç filosuna 2 yeni araç kattı.

Amasra Belediyesi, daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak için araç filosuna 2 yeni araç kattı. Kültür Park'ta düzenlenen törende konuşan Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, belediye bütçesi ile Devlet Malzeme Ofisinden 215 bin liraya satın aldıkları damperli kamyon, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe olarak alınan vidanjör aracı ile belediye araç parkını genişlettiklerini söyledi.

İlçeye uzun yıllar hizmet verecek araçların, sunacakları hizmetlerde büyük kolaylık saylayacığını ifade eden Belediye Başkanı Timur, şöyle konuştu:

"Güçlenen araç filomuzla hizmetlerimiz daha da hız kazanacaktır. Amasra gibi günden güne gelişen ve büyüyen kentimizde, vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet sunulmasını diler, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ve bizden desteklerini esirgemeyen Bartın Milletvekilimiz Yılmaz Tunç'a teşekkürlerimi iletiyorum."

Araçlar, kurban kesimi ve dua edilmesinin ardından hizmete alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Amasra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title