Haberler

Amasra Belediyesi'ne Traktör Hibesi

Bartın'ın Amasra ilçesinde kömür üretme çalışmalarını sürdüren Hema Endüstri A.Ş.tarafından Amasra Belediyesi'ne traktör hibe edildi.

Bartın'ın Amasra ilçesinde kömür üretme çalışmalarını sürdüren Hema Endüstri A.Ş. tarafından Amasra Belediyesi'ne traktör hibe edildi.

Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Beyenal, Amasra Kalesi içinde düzenlenen teslim töreninde yaptığı konuşmada, sosyal sorumluluk gereği belediye hizmetlerini kolaylaştırmak amacıyla Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki fabrikalarında üretilen traktörlerinden Amasra Belediyesi'ne hibe ettiklerini söyledi.

Amasra Belediye Başkanı Emin Timur da şirketin termik santral kurma düşüncesi dışında yatırımlarını desteklerini belirtti.

Yeraltındaki servetin çıkarılarak ekonomiye kazandırılmasından yana olduklarını ancak santral konusundaki tavırlarının net olduğunu kaydeden Timur,

"Dolayısıyla bizim santral konusunda şirket yetkilileri ile zaman zaman kavgalarımız, münakaşalarımız oluyor. Bugün de 14 Şubat Sevgililer Günü ve bu tür münakaşalar da sevgililer arasında sık sık olur. Traktör bağışı belediye hizmetlerinin daha hızlı yürütülmesi için önemli bir bağıştır. Şirket yetkililerine bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Beyenal, traktörün anahtarını Belediye Başkanı Timur'a teslim etti. Timur da Beyenal'a teşekkür plaketi verdi.

Muhabir: Kasım Sakallı/Selim Bostancı

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - BARTIN

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Emin Timur Hema Endüstri Bartın Amasra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title