Haberler

Alzheimer İçin Bi.Re.Y Resimleri Satılacak

Güncelleme:

Ressam Tülin Kanun'un hayata geçirdiği "Bi.Re.Y Bir Resim Yap" projesi kapsamında iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri; sanat, barış, savaş ve Alzheimer konusunda farkındalık yaratmak için resim yaptı...

Daha önce hiçbir şekilde bir tuval üzerinde resim yapmamış farklı meslek gruplarındaki ünlü isimlerin yaptıkları resimler, 8 Şubat Çarşamba günü Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilecek özel gecede satışa sunulacak. Geliri Alzheimer Derneğine bağışlanacak olan gecenin moderatörlüğünü geçtiğimiz yıl babasını Alzheimerdan kaybeden ünlü showman Okan Karacan gerçekleştirecek.

ÜNLÜLER İLK DEFA FIRÇAYI ELİNE ALDI

"Bi.Re.Y" Bir Resim Yap projesine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve eşi Esra Şimşek, AB Uzmanı Can Baydarol, Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Lili Garih, Demet Sabancı Çetindoğan, Suzan Şen, Sanatçı Beyazıt Öztürk, Oyuncu Wilma Elles, Tülay Özmen, Modacı Tanju Babacan, Sunucu Nursel Ergin, Sunucu Esra Erol, Fotoğraf Sanatçısı Nihat Odabaşı, Sunucu Zahide Yetiş, Sanatçı Ayşegül Aldinç ve Ser Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Türkan Şer gibi isimler destek verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çırağan Sarayı Mehmet Şimşek Okan Karacan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title