Haberler

Alves: Pişman Oldum, Gece Uyuyamadım

Güncelleme:

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gören Bruno Alves sessizliğini bozdu. Alves, hareketinden dolayı pişman olduğunu ve gece uyuyamadığını söyledi.

Fenerbahçeli futbolcu Bruno Alves, Galatasaray maçında Dzemaili'ye yaptığı sert faul hakkında ilk kez konuştu. Galatasaray'ın, 2-0 'lık üstünlüğüyle tamamlanan derbinin 53. dakikasında Dzemaili' nin sırtına basan ve Cüneyt Çakır tarafından oyun dışına gönderilen Portekizli savunma oyuncusu, pozisyonda neler yaşandığını anlattı.

"PİŞMAN OLDUM, MAÇTAN SONRA UYUYAMADIM"

TRT1 'deki Stadyum programında yayınlanan özel haberde Bruno Alves 'in sözlerine yer verildi. Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı, yaptığı hareket nedeniyle pişman olduğunu dile getirirken, " Derbide kırmızı kart gördüğüm için çok üzgünüm. Maçtan sonra bütün gece uyuyamadım. Uzun zaman sonra kendimi ilk kez bu kadar kötü hissediyorum. Fenerbahçe'yi çok seviyorum ve bu kulübün formasını giymekten gurur duyuyorum" açıklamasını yaptı.

"AMACIM RAKİBE VURMAK DEĞİLDİ"

Bruno Alves, kırmızı kart gördüğü pozisyonu ise şöyle anlattı: "Kırmızı kart pozisyonda top yukardan gelirken önce kafayla vurabileceğimi düşündüm, ancak sonra vuramayacağımı anladım. Bu kez o anki refleksle ayağımı topa uzatmak istedim. Ama malesef hatalı bir karar verdim ve pişman oldum. Amacım rakibime vurmak değildi. Sadece bir refleksti. Çok kısa bir zaman içinde, kafamdan geçeni uygulayamadığım bir pozisyon oldu." dedi.

"ÖZÜR DİLERİM"

"Niyetim kesinlikle rakibimi sakatlamak veya sert girmek değildi." diyen Portekizli, "İnsanların beni yanlış anlamasını istemiyorum. Niyetim kesinlikle rakibimi sakatlamak veya sert girmek değildi. Böylesine önemli bir maçta takım arkadaşlarımı yalnız bıraktığım ve taraftarlarımızı üzdüğüm için özür dilerim" ifadesini kullandı.

İSTENMEYEN ADAM İLAN EDİLMİŞTİ

Sarı-Lacivertli taraftarlar, Galatasaray'ın, 2-0 'lık üstünlüğüyle tamamlanan derbinin 53. dakikasında Dzemaili' nin sırtına basan ve Cüneyt Çakır tarafından oyun dışına gönderilen Portekizli savunma oyuncusunun takımdan gönderilmesini istemişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cüneyt Çakır Galatasaray Bruno Alves Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

adsız:

hadi ordan, daha önceki yaptıklarınıda biliyoruz, eski oynadığın takımlarda yaptıklarını da senin oyun anlayışın bu . . . aslında seni futboldan men etmek gerekir . . . kırmızı kart çok yetersiz bir ceza senin yaptıklarına . . .

7
1
yanıtYanıtla
serkan:

daha maç sonucunu bılmıyon yorum haber eklıyon kewaşeeeeeeeeee

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title