Haberler

Alvarlı Efe Anadolu Lisesi, İki Heyecanı Birden Yaşadı

Pasinler Alvarlıefe Anadolu Lisesi bu yıl iki heyecanı birden yaşadı.

Pasinler Alvarlıefe Anadolu Lisesi bu yıl iki heyecanı birden yaşadı. Mezun olan öğrenciler ise yüksek öğretime geçiş sınavında büyük bir başarı elde ettiler.

Pasinler Alvarlıefe Anadolu Lisesi bu yıl iki heyecanı birden yaşadı. 4 yıl önce açılan okul kaliteli eğitim ve ekip yönetimiyle ilk mezunlarını bu yıl verirken, ilk mezun olan öğrenciler ise bu yıl YGS ve LYS sınavlarına girerek büyük bir başarı elde ettiler. Öğrenciler elde ettikleri başarılarıyla hem okullarının hem de kendi yüzlerini güldürmeyi başardılar.

Okul Müdürü İsmail Duman, yaptığı açıklamada, "Uzun bir süredir öğrencilerimizi sınavlar için hazırlamıştık. Çocuklarımız büyük bir başarı gösterdiler. Her biri güzel yerlere yerleşerek bizlerin yüzünü güldürdüler. Her başarı asla tesadüf değildir. Bu yıl bize iki heyecanı yaşatan ve sınav sonrası elde ettiklerini başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyorum. Çocuklarımızın başarısında emeği olan öğretmenlerimizi de ayrıca tebrik ediyorum" dedi.

Pasinler Alvarlıefe Anadolu Lisesi yerleştirdiği bölümler ise şunlar oldu. 1 kişi Diyetisyenlik, 1 kişi Elektrik Elektronik Mühendisliği, 1 kişi Hemşirelik, 1 kişi Sivil Havacılık Ulaştırma İşletmeciliği, 1 kişi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, 4 kişi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği, 3 kişi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği, 1 kişi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü, 5 kişi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği, 1 kişi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü, 1 kişi Sağlık Memurluğu, 2 kişi Okul Öncesi Öğretmenliği, 1 kişi İlahiyat Fakültesi, 1 kişi Kamu Yönetimini kazandılar. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pasinler Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

salim:

Başarılar. Ama güzel fakülteler göremedik.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title