Haberler

Alucra'da Bir İlk, Köylerde Halk Günü

Alucra geldiği günden itibaren çalışmlarıyla gönülleri kazanan Kaymakamımız Ali Altınkaynak, başlattığı uygulama ile ilçe tarihinde bir ilk gerçekleştiriyor.


Bu Kaymakam Başka Kaymakam

Ocak ayının ortalarında göreve başlayan Kaymakamımız Ali Altınkaynak, kamu kurum amirleriyle haftalık olarak köylerde gerçekleştirdiği toplantılarla hizmeti vatandaşın ayağına götürerek sorunları yerinde görüp çözüme kavuşturuyor.

Kaymakamımız Ali Altınkaynak, İlçemiz kurum amirleri ile birlikte Karabörk, Yeşilyurt ve Kamışlı köylerini ziyaret
ettiler.

Muhtarlar ve köy halkı tarafından karşılanan Kaymakamımız Ali Altınkaynak ve kurum amirleri köylerin sorunlarını yerinde görüp, ilgili kurum amirlerinin vatandaşlara kendi görev alanlarıyla ilgili bilgiler sunmasından sonra vatandaşların soru ve sorunları dinlenip eksiklikler hakkında notlar aldılar.

Kaymakamımız köy halkı ile sohbet ederek, kamu kurumlarının yürüttüğü faaliyetlerle ilgili değerlendirmeler yaptılar. Sıcak ve samimi geçen ziyaretlerin devlet kurumları olarak köylerine gelinmesinden ve görüşlerinin alınmasından son derece memnun olan muhtar ve vatandaşlar yapılan ziyaretlerden çok memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Köylerde halk günü toplantılarını her hafta tekrarlayacağını ifade eden Kaymakamımız Ali Altınkaynak;

"Kurum amirleriyle köylere gitmemiz hem vatandaşı mutlu ediyor hem de sorunları yerinde görmemiz açısından çok yararlı oluyor. Devlet ve vatandaş arasındaki iletişimi artırmayı ve vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında kurumlarımızın da birbirleri ile koordineli bir şekilde çalışmaları için gerekli planlamayı yapıyoruz"ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Altınkaynak Yeşilyurt Karabörk Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title