Haberler

Altyapıda Sıfır Sorun

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yasa ile hizmet sınırlarına dahil olan ilçelerde altyapı çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yasa ile hizmet sınırlarına dahil olan ilçelerde altyapı çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Toçoğlu, "Hemşerilerimize söz verdiğimiz gibi çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bir yandan tüm ilçelerimize sağlıklı içmesuyu ulaştırırken bir yandan da şehrimizin kanalizasyon ağını genişletiyoruz. Hamdolsun bu kapsamda önemli bir çalışmayı daha neticelendirdik. Kısa süre içerisinde Pamukova ilçemizde sağlam kanalizasyon ağı oluşturduk" dedi.

İlçede başlatılan 22 milyonluk kanalizasyon yatırımının tamamlandığını belirten Toçoğlu, "İlçemiz için yaklaşık 77 kilometrelik kanalizasyon hattı projelendirmiştik. Hamdolsun bu çalışmamızı tamamladık. İlçemizin atıksuları tamamlanan hatla, inşasına başladığımız Pamukova-Geyve Ortak Atıksu Arıtma Tesisleri'ne ulaşacak. Tesislere ulaşacak atıksular, en ileri teknoloji ile arıtılacak ve doğal ortama deşarj edilecek. Bu sayede hemşerilerimiz hem daha sağlıklı bir çevreye kavuşacak hem de Sakarya Nehri daha temiz akacak" diye konuştu.

Pamukova içmesuyu çalışmalarının da kısa süre içerisinde başlayacağını belirten Başkan Toçoğlu, "Kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamladığımız Pamukova için şimdi de içmesuyu çalışmalarını başlatıyoruz. Projemizin ihalesi yapıldı. İlçemize 82 kilometrelik içmesuyu hattının yanı sıra 4 içmesuyu deposu inşa edeceğiz. İnşallah içmesuyu yatırımlarımızı da kısa süre içerisinde başlatacağız. Uzun yıllar hemşerilerimizin hizmetinde olacak yatırımlarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah el birliğiyle ilçelerimizin geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Pamukova Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title