Haberler

Altunbilekler Daha İyisi İçin Yola Devam Ediyor

Güncelleme:

Açılışa katılan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Ankara'nın en gözde firmaları Yenimahalle'ye geliyor" dedi.

Altunbilekler Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek "Her şeyin daha iyisi, mağazanın daha iyisi, sebzenin, meyvenin daha iyisi hizmetin daha iyisi… Ankara için her şeyin daha iyisini hedefliyoruz" diye konuştu.

Semt sakinlerinin yoğun ilgisi üzerine Çakırlar 2'yi açan Altunbilekler, market zincirindeki mağaza sayısını 72'ye çıkardı.


"Daha İyisi İçin" sloganıyla yeni bir dönem başlatan Başkentin yerel market zinciri Altunbilekler, Ankara'daki 72. mağazasını Batıkent Çakırlar'da açtı. Açılış kurdelesini Altunbilekler Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilekler ile birlikte kesen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara'nın en gözde firmalarının Yenimahalle'de satış noktaları açmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederken, "Bereketli olsun" dileğinde bulundu.

Altunbilekler, Batıkent'in yeni yerleşim yerlerinden Çakırlar'da ikinci mağazasını, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın da katıldığı bir törenle hizmete açtı. Çakırlar semti halkının yoğun ilgisi üzerine bölgeye ikinci mağazayı kazandıran Altunbilekler, Çakırlar 2 Mağazasıyla birlikte Ankara'da 72 mağazaya ulaştı.

Semt sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Altunbilekler'in yeni mağazasının Çakırlar sakinlerine, işletme sahiplerine ve çalışanlara hayırlı, uğurlu, bereketli olmasını diledi. Turgut Özal Mahallesi'nin Yenimahalle'nin en gözde mekanlarından biri olduğunu söyleyen Yaşar, yapılan son yatırımlarla Yenimahalle'nin gerek konut gerekse işyeri olarak Ankara'nın en çok tercih edilen yerlerinden biri haline geldiğini vurguladı. Yaşar, "Bugün Ankara'nın en gözde firmaları Yenimahalle'de satış notları, halka hizmet noktaları açıyorlar. Vatandaşlarımız da daha sağlıklı ve fiyatı uygun olan ürünleri bulabiliyorlar, seçebiliyorlar" diye konuştu.

ANKARA İÇİN HER ŞEYİN DAHA İYİSİNİ HEDEFLİYORUZ…

Altunbilekler Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek de "Artık Altunbilekler Ankara'nın her noktasında bulunmaktadır" dedi. Altunbilekler olarak müşteri odaklı olmayı hedeflediklerini, "Daha iyisi için" sloganıyla yola çıktıklarını ve farklılığı çalışanlarıyla yaratmak istediklerini vurgulayan Mustafa Altunbilek, "Herşeyin daha iyisi, mağazanın daha iyisi, sebzenin, meyvenin daha iyisi hizmetin daha iyisi… Ankara için her şeyin daha iyisini hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Mustafa Altunbilek açılış kurdelesini kesti. Mustafa Altunbilek, Başkan Fethi Yaşar'a mağazayı gezdirerek hizmetleri ve ürünler konusunda bilgi verdi.

Çakırlar sakinlerinin yoğun ilgisi üzerine açılan Çakırlar 2 Mağazası, konseptiyle de farklılık taşıyor. İki katta bin 300 metrekare kapalı alana sahip olan Altunbilekler Çakırlar 2 Mağazasında zücaciye ürünleri de müşteriye geniş bir yelpazede sunulacak. Dört kasasıyla müşterilerini kasada bekletmeyecek mağazanın ayrıca kendine ait 30 araçlık bağımsız otoparkı bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fethi Yaşar Yenimahalle Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title