Haberler

Altıoklar: Başbakan'a 46 Raporu Vermek Lazım

Güncelleme:

Yönetmen Mustafa Altıoklar, Başbakan için, "Narsistik kişilik bozukluğu var. Geri dönüş yapamaz. Kendisine rapor vermek lazım, 46 raporu..." dedi.

Aykırı Sorular programına konuk olan yönetmen Mustafa Altıoklar Başbakan Erdoğan'ı çok kızdıracak bir açıklama yaptı. Altıoklar, 'Başbakan Gezi'de "Ben hata yaptım. Durun bakalım" deseydi, kesinlikle şuanda yüzde 70-80 oy alırdı ama bir doktor olarak söylüyorum. Başbakan'da "Narsistik Kişilik Bozukluğu" var. Geri dönüş yapamaz. Kendisine rapor vermek lazım 46 raporu..." dedi.

Türkiye için başkanlık sisteminin gerekli bir model olduğunu söyleyen Altıoklar, ülkenin 15-16 ayrı parçaya bölünerek eyalet sisteminin oluşturulması gerektiğini iddia etti. Bu eyaletlerin tamamının kendi başbakanı ve kendi sistemiyle yönetilebileceğini anlatan Altıoklar, bu iradenin ayrılma taleplerinin de makul karşılanabileceğini ileri sürdü.

GEZİ PARKI TARTIŞMALARI

Gezi Parkı olaylarında, gençlerin adında adalet ve kalkınma olan bir partiden adalet istediğini söyleyen Altıoklar, hareketin tamamen barışçıl taleplerle başladığını iddia etti. İşte Altıoklar'ın Erdoğan'a oldukça ağır sözlerle yüklendiği o konuşmasından bazı bölümler;

"Gezi Parkı'nın o günü biliyordum, adalet isteyen bu çocukların üzerlerine saldıracağını. Bu nedenle de çok endişeleniyordum. Kaldı ki çocuklar, gençler dünyada benzeri görülmemiş biçimde barışçıl bir yapıyla haretlerini ortaya koydular. Ben o çağrımda artık zafer çağrılarıyla geriye dönün dedim çünkü gördüğüm şu vardı. Yani hareketin arkasında şu vardı, hareketin arkasında bu vardı diyen abuk sabuk, saçma sapan komplocular varya öyle bir şey yoktu. O çocuklar ve gençler kendi iradeleriyle oraya gelmişti. Hepsinin orada adalet diye bir istekleri vardı. Adı adalet ve kalkınma olan bir partiye karşı.

"DAYAKÇI BABAYA İSYAN ETTİLER"

Gezi'nin üçüncü gününde o çocukların yüzde 99.9'u Başbakan o ziyaretini ertelediğinde, "Galiba yanlış bir hareket yaptık" deseydi bugün oy oranı 70'lere 80'lere varacaktı. O çocukların hepsi o kutsal babanın ağzına baktılar. O kutsal baba, dayakçı baba mı yoksa şefkatle yaklaşacak bir baba mı? Bir baktılar bu baba dayakçı bir baba! Kutsal babaya isyan başladı o andan itibaren. Sinmediler, susmadılar tam aksine isyan ettiler.

"ERDOĞAN'A 46 RAPORU VERİLMELİ"

Başbakan bunu kafasından çıkamaramaz. Narsistik kişilik bozukluğu var. Başbakan'ın psikolojik teşhisi doktor olarak söylüyorum nansistik kişilik bozukluğudur. Başbakan geri adım atamaz. Bu konuda yapacak hiçbirşey yok. Rapor vermek lazım, 46'ya girer. Görmüyor musun devleti nereye götürdüklerini. Kendi askerimizi vurduracaktı Suriye'de. Koruduğumuz türbedeki askerlerimizi öldürtecekti. Neler yapıyorlar böyle."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Altıoklar Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (62)

sahafsahaf@hotmail.com:

Bizim Anadolu da atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler...Sayın Başbakanımız da bir köylü çocuğu bir Anadolu evladı...Siz kimin evladısınız ?

35
16
yanıtYanıtla
036..SERHAT LImetinsirin1965@hotmail.com:

BU GERİZEKALIYI KONUŞTURAN APTAL AMACINIZ NE APTALLAR...

32
13
yanıtYanıtla
erhanyibiruk@hotmail.com:

önce program hangi kanalda diye bakarım ardından soruları kimin sorduğuna ve en sonunda kim ne sölemiş buna.. ve sonuç kişilikte sınıfta kalış. Oturun 0..

33
12
yanıtYanıtla
yatacak yeriniz yok!s.96312@hotmail.com:

EY MUSTAFA! 'İDRAK-İ MAALİ BU KÜÇÜK AKLA GEREKMEZ, ZİRA SENİN ZİHNİYETİNİN TERAZİSİ BU SIKLETİ ÇEKMEZ' DESEM ANLAR MISIN?!!!

30
14
yanıtYanıtla
seddoonuksedat@hotmail.com:

alkolik yönetmen bozuntusu.alkol beyin hücrelerine zarar vermiş

28
12
yanıtYanıtla
036..SERHAT LImetinsirin1965@hotmail.com:

TÜRKİYEDE BU VE BUNUN GİBİ APTALLAR VARDIR VE VAR OLACAK .............

27
11
yanıtYanıtla
hasan bayirhasan_baykar@hotmail.com:

Laf ola berigele it ulur kervan yurur recep tayyip erdogan adam gibi adam

25
10
yanıtYanıtla
Xs.96312@hotmail.com:

ÇOK BİLİYORSAN, KENDİNE GÜVENİYORSAN SİYASETE GİR, ADAM GİBİ ER MEYDANINDA RTE'NİN KARŞISANA RAKİP OLARAK ÇIK, HODRİ MEYDAN! YOK ÖYLE BOŞ BOŞ BİLMİŞ BİLMİŞ HEBELE HÜBELE SALLAMAK!!!

25
9
yanıtYanıtla
MUHASEBECİ DENEN İT!s.96312@hotmail.com:

annen annen...

yanıt0
yanıt0
alialial@hotmail.com:

Gençlerin arkasına sığınmış kişiliksizler, ortaya çıkamayanlar, gençleri bahane yapıp duvarlara o paçavraları asanlar, ortalığı yakıp yıkanlar...... Erdoğan sizi kabul etti de siz oradan çıkınca ne dediniz? 1.Köprü yapılmayacak 2. Havaalanı yapılmayacak. 3. Nükler santral yapılmayacak. 4. Kanal istanbul yapılmayacak.......gibi ne yapılmak isteniyorsa hepsine hayır dediniz. peki bu fikir yerli ve gerçekten gençler dediklerinize mi ait. Yoksa gençlerin arkasına saklanmış, bölücü, yıkıcı, ayrılıkçı gruplara mı ait. Senden doktor moktor olmaz konuşmanda bütünlük yok. Hasta diyorsun,Başbakan gençlere evet deseydi ? oy alırdı diyorsun. Demkki siyasette ki en sağlam adam o ki millet onu seçiyor. Sizin gibilere, Mahalle muhtarı bile seçilecek oyu vermiyor. Bak senin gibi konuşanların aldığı oy oranlarına.( Levent kırca ve onun gibiler..)

24
10
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title