Haberler

Altıntaş'ta Asker Adaylarına Eğlence

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde, asker adayı gençler için eğlence düzenlendi.

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde, asker adayı gençler için eğlence düzenlendi. Düzenlenen eğlenceye Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak da katılarak gençlerle birlikte eğlendi.

İlçede gelenek haline getirilen asker eğlencesi bu kez ilçe merkezinde askere gidecek olan 6 asker adayı için düzenlendi. Altıntaş Belediye Parkında düzenlenen asker eğlencesi ikramlarla başladı.

Daha sonra çalan müzikler eşliğinde asker adayları ve eğlenceye katılanlar gönüllerince oynayarak gecenin tadını çıkardılar.

Eğlencelere katılarak gençlerle birlikte eğlenen Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak, eğlencelerin ilçede ve ilçeye bağlı köylerde gelenekselleştirildiğini anımsattı. Başkan Yüzüak, "Asker eğlenceleri ilçemizde uzun yıllardır devam edegelen bir gelenek. Eğlenceler sayesinde asker adaylarımız ve aileleri moral buluyor. Eğlenceler sayesinde gençlerimiz eğlencelere katılan tüm yakınları, dost ve arkadaşlarıyla vedalaşma imkanı yakalıyor. Bu eğlenceler daha uzun yıllar devam edecektir. Diğer yandan bizler burada huzur içerisinde yaşamımızı sürdürebiliyorsak bu sınırlarımızı bekleyen askerlerimiz sayesindedir. Askere giden tüm gençlerimize hayırlı teskereler diliyorum" dedi.

Asker adayları ise vatan görevinin en kutsal görev olduğunu ifade ederek, "Düşmana korku salan dosta güven veren kahraman Türk ordusunun bir neferi olacağımız için gurur duyuyoruz" şeklinde konuştular. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sıtkı Yüzüak Altıntaş Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title