Haberler

Altıntaş'a Otogar Yapılması İçin Çalışma Başlatıldı

Altıntaş, ilçesine otobüs terminali yapılması amacıyla çalışma başlatıldığı bildirildi.

Altıntaş, ilçesine otobüs terminali yapılması amacıyla çalışma başlatıldığı bildirildi.

Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak, yaptığı açıklamada, Altıntaş'ın en büyük eksikliklerinden birisinin otobüs terminali olduğunu belirtti.

Bu eksikliği gidermek adına İller Bankası tarafından 9 bin metrekare arsa satın alındığını belirten Yüzüak, şunları kaydetti:

"İlçesinin Zafer Havalimanı ile gelişiminin hızlandığını ve bu gelişime katkı sağlamak için otogar yapım çalışmalarına başladık. İlçemize yapacağımız otogarın tahsisi Başbakanlık tarafından onaylandı. İller Bankasına tapusu teslim edildi. Arsanın ilgili birimlerce keşfi yapıldı ve Belediye Meclisi'mize ihale yetkisi de verildi. Yapım çalışmaları için bütün problemler bitti. Sadece ihale gününü bekliyoruz. Yapacağımız otogar, taban dolgusunun ardından çelik konstrüksiyon ile yapılacağı için yaklaşık 40-45 gün içerisinde tamamlayacağımızı tahmin ediyoruz. Yapılacak otogar içerisinde olması gereken bütün birim ve üniteler olacak. Sanırım ilkbahar aylarında ilçemiz yeni otogarına kavuşmuş olacak. Buraya ayrıca şehir içinde kalan oto galerileri de taşımayı düşünüyoruz." - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

İller Bankası Sıtkı Yüzüak Altıntaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title