Haberler

Altınova'ya Yatırım Müjdesi

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ı makamında konuk etti.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'ı makamında konuk etti. Altınova Devlet Hastanemiz ve SSK binamız da tamamlanmak üzere diyen Oral, "Tüm bu önemli yatırımları toplu olarak hizmete açacağız" dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ı ziyaret ederek, bölgede yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Osmangazi Köprüsü ile komşuluğu pekişen Altınova ile Kocaelili yöneticiler yatırımlarla ilgili bir araya gelmeye devam ediyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da son olarak, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Yapılan çalışmalar hakkında Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'a bilgi veren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "Tersanelerle birlikte biz geleceğe yönelik çalışmalarımızı başlatmıştık. Son olarak geçen yıl Osmangazi Köprümüzün de etkileri düşünülerek 2013'e kadarki Stratejik Planımızı tamamladık. Tüm çalışmalarımızı bu plan çerçevesinde yapıyoruz" dedi.

Başkan Oral, makamdaki görüşmenin ardından inşaatına devam edilen Altınova Belediyesi'nin ödüllü Akıllı ve Çevreci yeni hizmet binasını gezdirdi. Yeni bina ile ilgili bilgiler veren Başkan Oral, "Binamız bu yıl sonuna kadar tamamlanacak. Bunun yanı sıra Altınova Devlet Hastanemiz ve SSK binamız da tamamlanmak üzere. Altınova Belediye Spor Salonumuz tamamlandı. Tüm bu önemli yatırımları toplu olarak hizmete açacağız" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Oral Altınova Ceyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title