Haberler

Altınova Belediyespor'da Hakem İsyanı

Bölgesel Amatör Lig 11. grupta mücadele eden Altınova Belediyespor’da Çanakkalespor FK maçında alınan 3-0’lık mağlubiyet karşılaşmanın hakemi Muzaffer Önder’e kesildi.

Bölgesel Amatör Lig 11. grupta mücadele eden Altınova Belediyespor'da Çanakkalespor FK maçında alınan 3-0'lık mağlubiyet karşılaşmanın hakemi Muzaffer Önder'e kesildi. İyi oyun oynamalarına maçın hakeminin izin vermediğini belirten Teknik Direktörü Ertunga Kuşan, "Maça iyi başlamadıklarını ancak karşılaşmanın hakeminin de iyi oyun oynamalarına izin vermedi" dedi.

Futbolda bahanelere yer olmadığını belirten deneyimli teknik adam, "Çanakkalespor'a karşı pek de iyi oynamadık. Bunun da sebepleri var. Erken gelen bir gol var, basit bir gol yedik. Golden sonra biz de pozisyonlara girdik. Devrenin sonlarına doğru hakem, penaltı verdi. Bizim yedek kulübesine yakın olduğu için pozisyonu çok net bir şekilde görebiliyorduk ve pozisyonun da penaltı olmadığı açıkça belliydi. Lig için çok erken, ama bizim de çıkaracağımız dersler var. Hakem konusuna da değinmeden edemeyeceğim. Bunun arkasına sığınmıyoruz. İyi oynamadık, ama hakem de bizim iyi oynamamıza izin vermedi açıkçası. Hatalı karar verenler, ofsayt kaldıranlar çok görüyoruz. Maçlarda oynarken de bunu yaşadık. Bu hakemin iyi niyetli olmadığını düşünüyorum. Bir şeylere şartlanarak gelmiş. 1-2 pozisyon atlarsın, ama maç boyunca bu devam etti. Maç bitmiş hala kararı devam ediyor" dedi.

Altınova Belediyespor teknik direktörü Ertunga Kuşan, "Sahadan atılma olayıyla ilgili kendim adına herkesten özür diliyorum. Sinirlerime hakim olamadım ve ağzımdan da kötü şeyler çıktı. Biran önce toparlanmamız lazım ve önümüze bakacağız. Yalovaspor maçıyla ilgili olarak, Zor bir maç olacak. Yalovaspor, senelerce profesyonel liglerde oynamış takım. Yalova, futbol kültürü olan bir şehir. Bizim için de zor bir maç olacak. Hele Çanakkale gibi zor bir karşılaşmanın ardından biran önce toparlanıp, Yalovaspor maçına en sağlıklı şekilde hazırlanmamız gerekiyor" şeklinde konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yalovaspor Altınova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title